keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

ei tiiä pitääkö olla iloinen.

Perjantai perjantai 11.6. 2010 alkaa se suuri päivä,varmaankin monelle muullekkin MIES henkilöille ainaskin tämän talon mies asukille. Ja mikä silloin alkaa ??
Kyllä MM- Jalkapallofutis ja mitä sitä tietää mulle 24h telkkari pelkkää jalkapalloa vaan ja kaikki puheenaiheet ovat jalkapallo sitä sun tätä. Ei mulla mitään jalista vastaan ole,mutta voi olla että saattaa jalkapallo tulla korvista ulos tän kisan aikana.




kuukausihan tää kestää,et ei sen enempää. 4 vuoden välein tämmöisiä kisoja järjestetään.. sporttibaareilla tulee olemaan kiire kuukausi kuten varmaankin urheiluliikkeissäkin,kun näitä kisoja varten on lanseerattu paljon vaatteita ja tavaroita.
Ei se mitään,sitten kun tää kuukausi on mennyt niin mä aloitan kuukauden kestävän tyttöjen ohjelmia telkkarista... päivästä toiseen pelkkää The Hillsii,Cityy ja kaikkii maailman Reality tv ohjelmia.. khehehehe.. xD

tässä olisi mm kisoja varten tehty tunnari biisi,esittäjä on Shakira ja sen hula hula lantio tansseineen.. Waka Waka AFRICAAAAA..


mutta mikä ihaninta mikä sai mut tekemään.. "AAAAAwww..ku suloista " niin tää commercial jalkapallosta.




en oo varmaan ainoa joka jää jalkapalloleskeksi perjantaina. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)