perjantai 11. kesäkuuta 2010

friday nite and im so bored

huoh.. perjantai-ilta.. ja kuis masentavaa toi sää ulkona on ? Sataa kuin esterin pyllystä ja ei mitenkään kauhean lämminkään ole.
Himassa olen vain ollut,laiskotellut,vähän siivonnut ja katellut telkkarii ja ehkäpä oli PAKKO katsoo yks MM-jalkapallo matsi



oikeastaan en ole poistunut mun huudeilta mihinkään,kävin tossa kyllä pikaisesti kaverin luona ,mutta nekin pelasi korttia.. itse kun ei ymmärrä tuommoisia korttipelejä. Suoraan sanottuna tosi tylsä perjantai,toivottovasti huomenna olisi enemmän jotain vipinää illalla tai päivällä.
Huomenna onneksi mulla ja Janilla sattuu olemaan vapaapäivä.. ihanaa.. päästään ainaskin vähän aikaan viettää pariskunta elämää,ei olla oikeastaan tän viikon aikana nähty olleskaan,ainoastaan silloin kun kömmin yöllä viekkuun ja sit aamulla kun Jani herää töihin.. puhelimen kautta me ylläpidetään tää suhde..ainaskin musta on tuntunut tää viikko siltä.
En oikeasti tiiä miten selvin 2,5 viikkoo ilman jania.. Varmaan ihan kiitettävästi kun näkee sen uuden asian ja uuden kaupungin.. mut ne yöt.. well se nähään sitten silloin.. nyt vaan on stressii riittääkö rahaa sinne...hitsi hitsi..


huomenna voisi olla kiva sää,niin pääsis kattoo Samba kulkuetta keskustaan.. jee.. Arrriiiiivaaaa sambaaaaa... =D
mutta eipä mulla tässä mitään uuttaa.. Vi hörs.. nite nite <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)