torstai 30. syyskuuta 2010

päivä äitinä

Ihana päivä tänään !
Aurinkpaistoi ja mukavan viileähkö sää oli .
Tänään treffasin ystäväiseni joka sai 3 kuukautta sitten vauvan.
Niin ihmeellistä. Aika vaan rientää nopeasti ja me vanhennutaan,perustetaan perhe,saadaan lapsia ja ostetaan omakoti. Tai siis joittenkin kohdalla,mulla ei vielä =)
Tuntuu siltä et justhan me ystäväni kanssa vietettiin meidän "teini vuodet" hahha.. tehtiin kaikkea hullua,ei ollut huolta mistään laskuista,vuokrista ja puheen ollen töistäkään, paitsi yksi kesä toimittiin muutaman kuukauden laivasiivoojana.. silloin kun ei ollut vielä täysi-ikäinen ja tarvitsi rahaa.
Mutta treffattiin ja suunnattiin keskustaan kävelee. Poika vauva hurmasi mut ihan totaaliseksi,tuli niin vauvakuume. Sitä ajatteli että missä vaiheessa kerkiää saada vauvan,kun on koko ajan menoa ? Eihän niitä periaatteessa voi suunnitella etukäteen,ne tulee sitten kun tulee.
Kun kaverilla oli tänään oma vauva,niin meikäläinen sitten lainasi siskoltaan pikkusen tyttönsä ,kohta 2 vuotias höpöttävä Melindan. No en oikeastaan lainannut,lupauduin hoitaa tänään siskon tytön,kun tällä oli omia työasioita.

Ja tottakai,mistä me puhuttiin sitten ?
Vauvoista,synnytyksistä yms yms...
Olin niin kiinnostunut,miten kaikki tapahtui,sattuiko? tuliko siitä kammo ? minkälainen se odotus oli ?
Tottakai jokaiselle tulee olemaan se erillainen kokemus asiasta,mutta ihana rakkaus pakkaus syntyi ystävälleni ja oli sen odotuksen mukainen.
Mua jotenkin taas vaan pelottaa se synnytys ja se odotus,et mulla kasvaa vauva mahan sisällä 9 kk ja ne kaikki säryt. Jos noi kaikki saisi skipata ja tulisi se pelkkä synnytys vaihe,niin ei se sitten haittaa =D

mutta lapsen kasvattaminen on kyllä huikee homma. Siskon tyttö on kyllä niin kiltti ja puhelias.
mutta en odota vauvaa vielä =)
Joku kaunis päivä kyllä haluan kokea sen äitiyden ,ehkä pian. Ja sitten naimisiin ja oman talon jne jne.. hahaha menikö liian pliisuksi ? =D
Voi meitä naisia !

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

ihana syksy




Tänään tosiaankin oli vapaapäivä.
Heräsin tosi aikasin kun remppamiehet poraili ulkona jotain juttua ja mulla oli jäänyt ikkuna-auki.. ja arvatkaa jaksoinko laittaa ikkunan oven kii ? No en. =D
Vähän pyöriskelin netissä ja kattelin telkkarii,sitten päätin että.. "teenpähän nyt inventaarion mun vaatekaappiin " siitä se lähti,lähes puolet vaatteista lensi lattialle ja ympäri ämpäri kämppää,siis miten paaaaaljon niitä vaatteita onkaan. Tosi paljon farkkuja ,paitoja jotka ovat niin hyvässä kunnossa,osa vaatteista olen käyttänyt valehtelematta alle 5 kertaa,niitä vaan sattuu vuosien aikana kertymään sinne kaapin pohjalle. Mulla alkaa kolmen viikon päästä loma,niin silloin kyllä varaan pöydän Valtterin kirppiksestä ja myyn ne kaikki pois,parempi niin et vaatteet menee jollekkin toiselle käyttöön,kuin se et ne seisoo mun kaapissa.
Tämän jälkeen lähettiin poikakaverin kanssa keskustaan pyörii ,oli niin kaunis syksyinen sää.

Ja mitä voin sanoa ! Voi herran jestas toi kuvaus alue,aika karua !! =D tällasta tää on meidän julkisivuremppa.


 

 Käytiin siellä Niken uudessa kaupassa,tämä sijaitsee Kamppi keskuksen pääsisään käynnin edustalla. Ja voin sanoa et oli hieno kauppa. Jani sekosi ihan täysin " mä haluun ton,ton ja ton "..  Eli Niken ystävät,nyt on uusi Niken kauppa kamppi keskuksessa ja pysyvästi tulee olemaan siinä. Enemmän ehkä juoksu lenkki vaatteita,mutta kyllä sieltä löytyy niitä hienoja kenkiä myös,Maxit yms....

Käytiin sitten Sokoksen 3+1 päivillä ja mikä hullun mylly siellä oli. Ihmisiä tunkeili sinne sun tänne,kaikkea oli tarjouksessa,mutta mulle ei tarttunut mitään mukaan. Ehkä se johtu siitä ihmis massasta. Mutta ohi mennen ku vilkuilin niin meikkejä oli edullisin hinnoin ja shampoot ynnä muut hoito purkit.

Ja me käytiin siellä Riviera Maisonin liikkeessa,mun sydän meinasi pysähtyä kun näin ne super ihanat sisustustarvikkeet siellä,niiiiin paljon silmänruokaa ja niin paljon kaikkea mikä sopisi omaan kotiin. Liike sijaitsee Bulevardin kulmilla Diesel kaupan vieressä. Varoitan: kun meette sinne niin kannattaa varata sitä aikaa ja rahaa.. siellä kyllä pystyy pistää raha haisee jos vaan haluaa.
Riviera Maison tästä löytyy heidän koti sivu.
Ja tässä kuvia Helsingin liikkeestä.


Aaaaaa <3
Kira kun mä seuraavan kerran vierailen sun ihanassa kodissa,niin älä ihmettele jos yritän viedä sun huonekaluja mun omaan kotiin.. hahah =D

mutta tämän aijon ostaa kotiin tässä lähiaikoina.

Todennäköisesti mulla olisi vaan karkkeja ja herkkuja tossa kupissa ja Janilla nuuskakiekkoja.

pakko alkaa jatkaa ton kirppis kasojen kasaaminen,haluun jo nopsaa niistä eroon =D

Yes Sir !

Tänään copy cat asuni toimii by: Vanessa Hudgen
Tyyli on army kuosinen,maiharit ja pilotti lasit. Juuri tämmöisiin syksy keleihin,hauska.
                            (kuva lainattu www.celebritystyleguide.com)

ja oma versioni :


Ja vielä kun hiuksetkin saisi nätisti.. juuri pesty hiukset on vaan niin tottelemattomia,ei varmaan auta muu kun laittaa myssy päähän ja menoksi vaan.

Ja löysin nämä kengät.. kuis mageet nää on !
pitäisköhän ite alkaa tuunailee omien maihareitten kohalla noin.. ? hmmmm..

go Cheryl Cole !!

vitsi mikä tanssi,vaatetus,biisin sanat ja Nainen ! Kaiken aviokriisien jälkeen ,Girl u  look so Stunning !!!

Ne pienet ostokset Honkkarista.

Nonnih.
Mulla on vapaapäivä joten ajattelin tässä nyt vihdoin ja viimeinkin näyttää ne pienetkin ostokset Honkkarista.
Pyydän anteeksi jo entuudestaan vaatteitten ryppysuudesta.. hahah =D

Kolmet farkut sieltä löysin,kahdet Bershkasta ( mua harmittaa kun en ostanut lisää,Bershkan farkut istuu vaan mun päälle täydellisesti ! ) ja yhdet on sitten ..ööhm.. ei muista nimee,muttaq niitti jutut hauskoja !
Lisää kuvateksti





















Sitten löytyy vähän raitoja:


Tää pikku takki on kiva,siinä on olkatoppaukset ja ne kultaiset napit on sailor tyyppinen,ostin toisenkin joka on mustavalko raidoituksella.

 hartian kohdalta roikkuu noita pikku kettinkejä.

lisää raitoja


Tää oli löytö ! pääkalloja...ararararaaaaarrrg !



Bic Mac Bic Mac... hahaha.. nää paidat oli ihan vitsi mielessä ostettu. Ostin sen takia kun yks matkalaisista pysty ainaskin kolme kertaa päivässä käydä mäkissä syömässä.. !! =D

























Pallomeri paita

 Ja pitihän näitäkin ostaa sitten kaksi. =)


Röyhelö paita,mikä mulla oli päällä muutama viikonloppu sitten.

Tekoripsiä ! Aasian maissa valmistetaan oikeasti parhaita tekoripsejä,ne ovat pehmeät ja muokkaantuvat todella helposti omiin ripsiin,ne ei ole semmoiset kovat muoviset ,mitä myydään täällä suomessa. Ja tuommoinen arkki siellä maksoi 5€

Ja vähän Bling blingiä mun puhelimeen,eli kuoret =)




Ja sitten nämä oli Löytö ja maksoi 10€ per tukka !! ne kestää värjäykset,suoristamiset ,kihartamiset yms... en saanut oikein kunnon kuvaa näistä,joten älkää antako ton heijastuksen tukissa häiritä !


eiköhän ne siinä sitten ollut. =)

tiistai 28. syyskuuta 2010

levottomia juttuja

Taas yö vuorosta tullut kotiin.
Mitäs sitä tekisi?
Ei väsytä.
On pirteä olo. No otetaan sitten muutamia hassuja kuvia.

hahahah.. voi että.

Hairstyle

Heeei.
Olen tässä nyt kuukauden ajan pähkäillyt itelleni uutta Lookkia ja tarkoitan kyllä hiuksiini. Mun hiukset ovat olleet aina,pitkät,vaaleat ja aina välillä tummatkin. mutta pitkät ovat olleet aina. Haluaisin niin kovasti jotain uutta kehiin. Haluaisin hirveästi leikkaa ihan lyhyeksi tukan,mutta tulenko sitten pitämään lyhyestä tukasta ? osaanko laittaa sitä tukkaa mitenkään ?
 tosi moni mun kavereista on leikkauttanut tukan lyhyeksi,mutta muutaman kuukauden päästä ovat laittaneet pidennyksen,juuri sen takia et on kaduttanut . Ja ne pidennyksen laitto ei ole mitenkään hirveän halpaa puuhaa..

Olen tässä muutamia malleja katellut:



Jos lyhyeksi aijon leikata,niin nämä mallit ja tyypit olisi juuri se mistä tykkäisin. Ainoa onhelma mulla on lyhyessä tukassa et mulla on henkari mallinen olkapää ja leveä,tuleeko se vaan enemmän esille jos lyhyeksi leikkaan?
(kuvat on googlesta kopsattu)


tukan väri on aivan ihanan tasainen.

Ja sitten tämä henkilö on loistava löytö Jeannie Mai "How do i look" ohjelman juontaja. Niin nätti ja se tyyli mikä hänellä on ,aivan ihana ! ja tukka tyyli ja väri !!!





pitäiskö mun lähteä opiskelee kauneuden alaa ? hrrr.. siinäpä vasta kysymys =D