tiistai 7. syyskuuta 2010

@ home

heiii!
Hong kongin reissusta ollaan kotiuduttu.
Mahtava fiilis jäi reissusta,vaikka reissun aikana tuli muutamaan otteeseen koti-ikävä ja poikaystävää.
Eihän kaksi viikkoo kauheen pitkä aikaa ole.
Alku viikko honkkarissa kului yllättävän hitaasti,tuntui jo kun oltiin 3 päivää oltu siellä,et ollaan oltu jo kuukausia sielä.
Lento sujui ihan hyvin jos ei lasketa sitä kolme viimeistä tuntia ollenkaan,kone hyppi ja pomppi ja tärisi. aivan kamalaa..en ole ikinä ollut noin pahassa turbulensissa kuin silloin.
Koneen laskeuduttuaan kentälle,tuli vain iso huokaisu.. " Jess .. ollaan perillä ja turvallisesti ja Elossa ! =) "
Lentokentällä kaikki sujui hyvin,saatiin matkalaukut ajoissa,kone oli etuajassa ja näkymä oli... hmmm... pelkkiä aasialaisia,kiinaa kuuli jokapuolella,jokapuolella oli vain "meikäläisiä".. haha =D
Ensimmäinen fiilis kun astui ulos kentältä : " HUoooooooaaaah... kuuma,kuuma,kuuma,kuuma !!! takaisin sisälle ilmastoinnin pariin !" Jeps... saavuttiin yhentoista aikoihin illalla ja lämpötila taisi olla +33 astetta,tosi kosteaa ja painostava ilma.
Lentokentältä meidän hotellille kesti joku 30 min ja maksoi joku 3,30€ per henkilö,ei paha.
Hotelli sijaitsi vähän matkaa hong kongin keskustassa. Honkkarissa yöpymis paikat on aika suht kallista. Meidän hotla sijaitsi siellä "köyhien" puolella.. Mongkokissa.. sijainti oli hyvä ja paikkaan nähden meidän hotelli oli tosi hieno,vaikka huoneet oli super pieniä.Mutta tosiaankin eihän me siellä huoneessa asuta ,vaan nukutaan ja säilytetään kaikki ostokset.
Hong kongin porukka ja meidän hotlan aulasta. Ensimmäinen yö tai itseasiassa samapäivä kun saavuttiin honkkariin.
Ensimmäisenä me lähettiin syömään,koska Aeroflot tarjosi aika pahaata safkaa koko lennon aikana ja tosi huonoo asiakaspalvelua.
Nälkäiset lapset episodi 1. Tän "leivoksen"nimi on Ban bao,eli pulla missä on sisällä lihä pallero,yammyy.. hyvää.

Sitten alkoi sataa kaatamalla,niin joo ehdin jo mainita että honkkarissa on sadekausi kun me ollaan siellä.. ja joo siellähän satoi ihan mukavasti... ja ne sateet eivät olleet mitenkään pieniä.. Kaatamalla satoi ja todella kovaa ja monta tuntia.. eihän se meitä haitannut.. lämmintä siellä oli,sehän meni sit et oltiin litimärkiä,mutta ei me hotelliin menty.. paikkoja piti vielä nähä !

Käytiin sitten sielä Stars Avenuella.ja jeps bongattiin sitten Bruce lee ja jackie chanin tähdet siel.
 kivassa paikassa toi mun järkkäri..
Bruce Lee

mmhh.. tästä blogista tulisi kauheen pitkä jos alan päivä päivältä kertoa mitä tehtiin.
Pääosin me syötiin... aivan ihania ruokia oli,nuudelii,kiinalaista ruokaa ,Dim Sumia,Hot pottii... Sushi jäi syömättä..=(  jaa... ihanaaa bubble tee.. yammyy... kiloja ollaan kaikki saatu reissun aikana,ihan sama..ei noita ruokia tuu jokapäivä syötyy.. =D

Meat balls =D

2€ annos,ja toi oli ihan ämpäri oikeesti =D
punkero odottamassa ruokaa.. yammyyy =D
Lisää kuvateksti
Hot pot ruokaa


 Pakko myöntää kyllä me siellä kultaisessa kaaressakin käytiin eli McDonalds,Kfc joka oli pettymys ja popeyes.
 apua.. pakko jakaa tää reissu kahteen osaan,mun kone alkaa sen verran sekoilee et ei suostu lisäillä kuvia tänne sivustoon.. joten lupaan palailla tähän honkkarin matkaan vielä =D paljon kuvia ja kerrottavaa ja nähtävyyksiä ..tulossa soon =D

4 kommenttia:

  1. hei kaunokki!! näin sut yks päivä vuittonin liikkees, hmm saanko udella tarttuiko mukaasi jotain vai olitko vaan ihastelemassa? Sun blogi on kiva ja raikas :)

    VastaaPoista
  2. moikka =D
    Kiitos kiitos.Joo tarttuhan sieltä neverfull laukku mukaan, olisin kyllä halunnut kaikkea muutakin viedä kotiin,mutta tää yksi ihanuus riittää toistaiseksi.. =DD

    VastaaPoista
  3. Kuvista päätellen sinulla on ollut tosi hauskaa. Paljon sinulla meni rahaa kaiken kaikkiaan koko matkan aikana? Olen nimittäin lähdössä talvella poikaystäväni kanssa Hong Kongiin viikoksi, mutta en tiedä paljonko kannattaisi ottaa mukaan jotta riittäisi ostella tavaraa. Oliko sielä halpaa tai kallista?

    VastaaPoista
  4. Moikka !
    Hauskaa siellä oli ja superlämmintä. Mulla meni kaiken kaikkiaan kahessa viikossa joku 1500€,eli aika suht halpaa siellä on,jos jaksaa kierrellä noissa Lady tai yö marketeissa. Pitää vaan uskaltaa tinkiä,ja vink vink kun tingitte niin antakaa myyjän eka heittää hinnan ja siitä sitten eteenpäin,jos ei,niin aloitatte puolet hinnasta.. =)
    Ja tottakai jos haluatte ostaa kalliita vaatteita,niin niitähän löytyy siellä paaaljon,lentokentän läheltä löytyy merkkivaatteitten outlet myymälä,sieltä saa merkkivaatteita 70‰ hinnoin,burberryy,fendi,yms...
    Converset siellä on tosi halpoja 23-30€ per pari.
    Jos haluaa kivoja ja halpoja vaatteita,niin semmoinen liike kuin Maple ja In & Out on hyvä valinta,mutta näissä liikkeissä tai joissakin liikkeissä ei saa sovittaa vaatteita ja kaikki vaatteet ovat onesize.
    ja tottakai riippuu,miten paljon teijän lentolippu kattaa kiloja. Meillä meinasi käydä huonosti,kun tultiin takaisin päin,niin mulla oli 3 kiloa yli painosta,sanoivat mulle et joudun maksaa 30€ per kilosta.. iiik.. en joutunut kyllä niitä maksaa kun tungi ne kaikki käsilaukkuun =D
    Ihana paikka se on ja kauhee kiirre ja rumba kaikkialla =D
    Laitan myöhemmin lisää kuvia paikasta,niin toivottovasti vähän auttaa teijän matkaa =)

    VastaaPoista

voi kommentoida =)