torstai 30. syyskuuta 2010

päivä äitinä

Ihana päivä tänään !
Aurinkpaistoi ja mukavan viileähkö sää oli .
Tänään treffasin ystäväiseni joka sai 3 kuukautta sitten vauvan.
Niin ihmeellistä. Aika vaan rientää nopeasti ja me vanhennutaan,perustetaan perhe,saadaan lapsia ja ostetaan omakoti. Tai siis joittenkin kohdalla,mulla ei vielä =)
Tuntuu siltä et justhan me ystäväni kanssa vietettiin meidän "teini vuodet" hahha.. tehtiin kaikkea hullua,ei ollut huolta mistään laskuista,vuokrista ja puheen ollen töistäkään, paitsi yksi kesä toimittiin muutaman kuukauden laivasiivoojana.. silloin kun ei ollut vielä täysi-ikäinen ja tarvitsi rahaa.
Mutta treffattiin ja suunnattiin keskustaan kävelee. Poika vauva hurmasi mut ihan totaaliseksi,tuli niin vauvakuume. Sitä ajatteli että missä vaiheessa kerkiää saada vauvan,kun on koko ajan menoa ? Eihän niitä periaatteessa voi suunnitella etukäteen,ne tulee sitten kun tulee.
Kun kaverilla oli tänään oma vauva,niin meikäläinen sitten lainasi siskoltaan pikkusen tyttönsä ,kohta 2 vuotias höpöttävä Melindan. No en oikeastaan lainannut,lupauduin hoitaa tänään siskon tytön,kun tällä oli omia työasioita.

Ja tottakai,mistä me puhuttiin sitten ?
Vauvoista,synnytyksistä yms yms...
Olin niin kiinnostunut,miten kaikki tapahtui,sattuiko? tuliko siitä kammo ? minkälainen se odotus oli ?
Tottakai jokaiselle tulee olemaan se erillainen kokemus asiasta,mutta ihana rakkaus pakkaus syntyi ystävälleni ja oli sen odotuksen mukainen.
Mua jotenkin taas vaan pelottaa se synnytys ja se odotus,et mulla kasvaa vauva mahan sisällä 9 kk ja ne kaikki säryt. Jos noi kaikki saisi skipata ja tulisi se pelkkä synnytys vaihe,niin ei se sitten haittaa =D

mutta lapsen kasvattaminen on kyllä huikee homma. Siskon tyttö on kyllä niin kiltti ja puhelias.
mutta en odota vauvaa vielä =)
Joku kaunis päivä kyllä haluan kokea sen äitiyden ,ehkä pian. Ja sitten naimisiin ja oman talon jne jne.. hahaha menikö liian pliisuksi ? =D
Voi meitä naisia !

1 kommentti:

  1. Hihihih söpöä! ^^ Toisella on vauvakuume.. Mullakin tulee aina, kun näen toisten vauvoja, mutta en vielä pitkään aikaan ole perustamassa perhettä kuitenkaan. Ihania vauvakuvia... Kiva postaus!

    VastaaPoista

voi kommentoida =)