sunnuntai 12. syyskuuta 2010

hong kongin tuliaiset

kyllä sieltä honkkarista tuli ostettua jotain,ehkä enemmän tuliaisia kuin itselleen.
Vaatteita,kenkiä ja muita krääsää löytyi vaikka kui paljon joka puolella. Löysin itselleni muutamat farkut,jotka ostin Bershkan liikeesta,ja jumatsukka... ne farkut todellakin istuu mun päälle,kiristää,istuu aivan oikeista paikoista. Itse kun omistan pienen pienen pyllyn,niin  niissä farkuissa pylly oikein korostuu.. hahah =D Turhamaista.. ? jep.
Muutamia toppeja ja pitkähihaisia sain ostettua,en viittinyt enään mitään kesävaatteita ostaa,kun tiesi et joutuu palaa takaisin suomeen ja täällähän on jo syksy.
Toinen ihanuus on mun Kumisaappaat HUNTERit.. aah..ihanan väriset,mukavat ja takaa varmasti kuivat jalat sade keleillä.
Korkokenkiä ostin vaan muutamat. Aasiassa korkokengät ovat super korkeita, vähintään 10 sentin korkoa ja huh.. niillä kun käveli,niin tuntee itsensä ihan hujopiksi,siksi muutamat korot tarttui mukaan. Olen jotenkin luovuttanut korkeitten kenkien käyttöä.
Olen huomannut itsessäni ,et kaarrun enemmän noihin kangaskenkiin ja muutenkin "rennon" vaatteitten käyttäjiin,välillä on kivaa olla tip top, mutta sanotaan näin,jos mulla olisi rahaa tai sisua enemmän,niin olisin aika varmasti niitä henkilöitä,jotka asuvat rannanlähellä,surffailisi ja viettäisi laatu aikaa rakkaitten ympäröimänä.

Tässä tulee tuliais kuvat.
honey im home,ja matkalaukku maahan ja purkaaminen

muutamia kenkiä joo..
HU HU HUNTER !

Ja tuli sieltä tigin tuotteita ostettuu myös,ne oli niin naurettavan halpoja, pelkästään lakkapullo maksoi joku 7€,ihan uskomatonta !
Janille ostin Guessin harmaa hupparin,Niken Air Maxit ja muutamia kauluspaitoja.
Converset oli myös todella edullisia honkkarissa... perus converset varrelliset ja varrettomat noin 20-30€ ja nyt on kyse ihan aidoista kengistä. Kaverit osti toista kymmeniä pareja ,kun oli niin halpoja.. harmi et en ostanut itelleni yhtäkään parii,kun oli matkalaukku niin täys.. =( noooh ehkä äiti tuo mulle,kun se lähtee huomenna itse honkkariin.. =D
huuh,nyt tulee uni.. huomenna on vapaapäivä jee... oon ihan jäässä kun joutu istuu kaks tuntii ulkona,kun avokilla oli peli tänään... voittohan siellä tuli =D jee.. nyt jännitetään loput pelit,saa nähä nouseeko pojat liigaan... sormet ristiin ja peukut pystyyn !
nyt kyllä kömmin peiton alle... ciao... ja ööööööitä mussut =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)