keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Fail

Kotona ollaan !
Tänään oli vähän pukeutumis tyyliltään aikas fail,olisi pitänyt sittenkin valita ne tummemmat farkut. Ihanan väriset noi housut on,mitkä toin Honkkarista,tuntuu että ovat yhden koon ehkä pienet.. Ei pursu kyllä mitään yli,mutta kun menee istuu tai kyykkyyn,niin tuntuu että "kohta repee kohta repee" olo tai sitten kun kävelee,niin tuntu et kävelee  robottimaisesti kun puristi jaloista, ehkä muutaman käytön jälkeen ne löystyy sitten =)


Ja mikä ihana "morning Glory" olo " jee jee kivaa aamu duunii =DD " hahah. paidan oisin voinut vaihtaa mustaksi. Mutta uusi laukku pääsi tänään ulkoilee,se on kiva juttu.

Ja niistä Galna Dagar ostoksista.täältä ne tulee.. :
Yellow bag,yellow bag..
Mitä siellä on ? Oisko jotain uutta kameralle.
Jeps. uusi teleputki ja salama. Näitä tulee sitten käytettyy kun pimeä alkaa tulla ja objektiivilla on hyvä kuvaa J matseja. =D
Sitten ostin myös hajuveden Mochito Love,tykkään sen nuorekkaasta ,makean ja sitruksen tuoksusta. Tykkään tuoksua makealle =D hahaha..
Mietiskelin tota pitkään jatkunutta Bad hairdays oloa. Annan sen nyt olla näin,sitten kun juurikasvua on enemmän,niin sitten samalla pistän mun pään ihan uuteen kuosiin,ehkä eri väriä suunnittelin tukalle,ehkä tummaa ??
Samalla säästyy rahaa ja  saa uuden lookin.

Muoti messut on 15.10-17.10 ja samalla on häämessut samassa .
Arvatkaapas haluunko mennä molempiin ?? No JOO !! Rakastan muotia ja haluan ainaskin kerran elämässäni naimisiin.
Joo olen kattonut ehkä liikaa telkkarista noita "Häähullut" ja "kuuluisat häät" ohjelmia... i know,olen Tv-orja ja reality sarjojen uhri.
Jokainen tyttö/nainen ja miksi ei mieski,niin on aika varmasti pienestä asti haaveillut niitä omia häitä. Minkälainen siitä tulee,minkälainen hääpuku ? Teema ? ihan kaikki.
Mua kiehtoo nyt ainaskin Talvi teemaiset häät. Kuvitelkaa Kylmä talvinen sää,ehkä vähän sataa lunta ulkona,ne joulukoristeet... oi oij...




Jos pääsen sinne messuille,niin varmasti käyn siellä häämessu puolellakin. =) Onko teillä mitään hääkuviot valmiina ? vai ootteko jo ehtinyt tanssia omia häitä ? =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)