keskiviikko 20. lokakuuta 2010

kotiduttu

heeeij kaikki !
Nyt ollaan kotiuduttu ruotsin risteilystä ja olo on.. "kiikaa kiikaa " eli tuntuu et heiluu vieläkin.
Reissu meni todella hyvin ,paitsi se tajuton heiluminen laivalla. Botski heilu ihan älyttömän paljon,ja noooh.. meri sairaaksihan me tultiin. Ei sentään ollut Wc pytty paraskaveri reissun aikana,vaan sänky.. Aina kun lähti jaloittelee ja kiertelee ympäri laivaa,niin tuli huono-olo.. ei auttanut muu kuin ostaa vain Tax Freestä kaikkea hyvää ja mennä hyttiin kattoo telkkariin.. ONNEKSI meillä oli hytissä telkkari,siellähän oli vaikka mitkä kanavat.. Canal plus yms...  Yöt oli ehkä pahinta,laiva alkoi todella paljon heilua siinä yön aikana,tuntui kuin olisi ollut jossain huvipuistossa,kun keinu niin paljon et tuntu mahassa. Ehkä pientä pelkookin oli havaittavissa yön aikana.. =)
Ruotsiin päästyään,oli aika sateinen keli. Kylmä siellä ei ollut,mutta satoi semmoista tihkua koko ajan,ei ollut kiva fiilis,mutta käveltiin me aika paljon ja kierreltiin jokapuolella.
Syötiin kyllä niin tukeva aamiainen laivalla,et ei kyl ollut nälkä yhtään maissa. Söin varmaankin joku kolme lautasellista ruokaa aamulla,siitä oli hyvä lähtee kävelee kaikki kalorit pois.
Ruotsista ei oikein tarttunut paljon mitään mukaan,muutama pusakka,pari korua ja kengät,siinä kaikki ! Jotenkin muistin että siellä olisi ollut vaikka mitä kaikkea kivoja kauppoja,mutta ehkä me ei menty oikeeseen paikkaan. Galleriat ja NK:ssa käytiin ja siinä sohossa,mutta siinä ne sitten oli.
Canada Goosen takkeja oli kaikkialla myynnissä ja arvatkaapas olisinko halunnut ostaa ? Noh..600€ paikkoilla nekin pyöri sielläkin.

Nyt päräytän tähän läjän laivakuvia ja tunnelmasta.

Eka kerta kun ollaan yhdessä liikuttu julkisilla,siis tämän 2 vuoden seurustelun aikana.


Vähän helsingin keskustasta kuvia




 Meijän laiva siellä on.



Olihan siellä telkkari joo,ja mitä sieltä tuli reissun aikana.. Jalkapalloo,jalkapalloo.. jeps


Tunnelmia



Oli pakko kokeilla


Ala carte.. hampparii hampparii =D Päädyttiin tähän kun 32€ buffet oli aika kallis,enkä olisi jaksanut syödä niin paljon.


Ruotsissa




Harmittaa vähän kun ei saatu otettuu paljon kuvia,kun siellä satoi.
Mutta näin lopuksi,tulee ostokset.

Joudun laittaa ostokset toiseen blogikirjoitukseen ,kun tila loppu... --------------> =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)