tiistai 5. lokakuuta 2010

helou helou

Ihana syksyinen sää vain jatkuu.
Aurinko paistoi komeasti ja suht sopivan viileä ilma oli.
Mulla oli jotenkin vaiketa herätä tänään aamulla töihin,tuntui että miljoonat asiat takoaa mun päässä ja plus se väsymys.
Huomenna tosiaankin alkaa ne Hullut päivät stockalla.Oletteko löytänyt mitään kivaa kuvastosta ? Itse selailin eilen yöllä lehtiötä ja ympyröin muutamia mitä voisi ostaa eli ehkä juttuja. Eihän sieltä tosiaankaan mitään MEGA juttuja ole,tuntuu että vuosi vuodelta kuvasto vaan huononee ,matkat kallistuu ja vaihtoehdot huononee.
Kauhea tilitys päällä mulla =D Jotenkin vaan aina kun itse menen hulluille päiville,niin Aina tarttuu jotain mukaan kotiin,kosmetiikkaa tai jotain vaatetta..
Mua harmittaa hirveesti kun muutama kerta sitten hulluilla päivillä myytiin,niitä uuni tuoreita mini mini donitseja,siis sokeroituja, tuntui että niitä mä odotin enemmän hulluilta päiviltä kun itse tavaroita,niitä sai joku 2€ 10 kpl, ja sitten se lopetettiin,koska kyseisen kauppakeskuksen joku työntekijä oli valittanut rasvan hajusta yms... byhyyyy... Damn you !! =(

Tänään sitten pitkästä aikaan ostin jotain kotiin,löytöjä siis =D


Ihana laukku Zarasta ,tykkään noista kettingeistä ja musta menee kaikkien vaatteitten kanssa.




Ja muutamia koruja:

 Eli muistakaa pukeutua Pinkkiin 15. lokakuuta =)  Näitä voi ostaa kultajousiliikeestä ja jokainen ostos menee tietyn summan verran rintasyöpäsäätiöön.


Tänään mä olin tavallinen =) Like always.


Ei vitsi huomenna vielä töitä,niin pääsee vähän lepäilee.. noh lepäilee ja leipäilee joo =D Taidan mennä silloin metsästää se kampaamo ja valtterin kirppis,kuulin että siellä menee pöydät niin nopeasti. Eilenkin kasasin taas paaaaljon kirppikselle meneviä vaatteita,ihanaa saada lisää kaappiin.. =D ja eihän ne tyhjänä kyllä hirveän kauan pysykkään... khehehe.. mutta nyt sytytän mun tuoksu kynttilät päälle ja hyppään ton yhen kivan poitsun viekkuun ja chillaillaan vaan.. =)
Kivoja syysiltoja =)

4 kommenttia:

  1. oot tosi nätti! ois tosi kiva jos voisit tehä postauksen esim sun lempimeikkituotteista, niinku tyylin et mitä tuotteit ilman et vois elää ja sitä rataa :) sit myös postaus et miten sun arki ja juhla meikki syntyy :)

    VastaaPoista
  2. Heyy,
    Jos ehdit niin laita tänne blogin puolelle heads-up kun lähdet Valtteriin, niin tietää millon pitää tulla sinnepäin;)

    Superihanaa syksyä & I love love love sun ihana asenne!

    Sandra

    VastaaPoista
  3. ihanat kengät.. mistä ostit nuo?

    VastaaPoista
  4. Kiitos ihanainen ! Heti kun aikaa löytyy niin pistän meikkipostauksen.. =)

    I will i will Sandra !! =DD

    Kengät ostin viime jouluna Nycistä =) mutta muistaakseni ihan alexi 13 tai HM:stä saa myös melkeen samanlaisia =)

    VastaaPoista

voi kommentoida =)