perjantai 5. marraskuuta 2010

Hong kong

Heioo!!
Nyt vihdoin ja viimeinkin tässä olisi luvassa Hong kongista kuvia.
Piti vähän karsia mitä laittaa ja mitä ei,niitä kuvia tosiaankin kertyi lähes 3000 kuvaa,suunnilleen muutaman päivän aikana oltiin napsittu lähes 1500 kuvaa =D Mulla oli mun Canon järkkäri mukana ja taskupokkari,emmä jaksanut aina sitä järkkäriä kantaa,kun se painoi hirveästi

Lentohan meni suht sillein hyvin. Venäjän lentokentälle en tule ikinä enään eksymään. Mukamas kansainvälinen lentokenttä... ihan pyllystä oli koko kenttä ja myyjät siellä? No English !.. hahaha..


Saavuttiin sitten siinä klo: 22.00 aikoihin Hong Kongiin,tässä mä näköjään olen laukku vahtina,kun pojat lähti kyselee mistä meidän bussi lähtee. Bussi matka hotellille oli varmaankin saman verran kuin vantaan lentokentältä keskustaan ja lippu maksoi joku puolitoista euroo.
Muistan sen tunteen kun astuin lentokentältä ulos siihen Hong kongin ilmapiiriin.. HUH ! Kauhea kuuma lämmin ilmasto puhkesi päälle,niin kostea ja kuumaa oli. Kellokin oli tosi paljon ja siellä oli varmaankin 28 astetta siihen aikaan,uskomatonta.


Meidän hotelli ihan hyvällä alueella,sieltä oli helppo päästä kaikkialle.
Ensimmäinen ryhmäkuva,kun me saavuttiin hotellille. Kaksi muuta kaveria matkusti eri lentoyhtiöllä,joten tämä ilta oli ensimmäinen meille kun kaikki oli koolla.
Oriental Lander on hotellin nimi.


Tästä me suunnattiin sitten sinne Hong kongin "satama" alueelle,missä näkyi koko kaupunki . Todella kaunista siellä on.

ja siinä samalla oltiin Stars Avenuella,ei me edes tiedetty et paikka oli siinä samalla holleilla.
Bruce Lee,Jackie Chan ja muita aasialaisia tähtiä nähtiin siellä. Harmi vaan että ilmasto oli vähän sateinen,niin ei saatu oikein kunnon kuvia. Me tosiaankin matkustettiin just siihen vuoden aikaan kun siellä oli sadekausi, ja ne sade määrät eivät olleet mitenkään pieniä.

Syötiinkö me siellä paljon ?
No JOO !! siellä oli niin paljon tarjontaa. Mä en syö niin paljon,kuin noi pojat.. mutta pakkohan mun oli pysyä heidän perässään.
Ban Bao,uskomattoma hyvää leipää missä sisällä on lihaa ja kananmunaa. Katukeittiöt on just parhaimpia.


Kong kertoi varmaan jotain kiinnostavaa,koska mun ilmeestä päätellen näyttää et olen järkyttynyt =D

 Tätä me harrastettiin aika paljon . HOT POTTII...

Lihapyöryköitä... nam nam...
Päästin kattoo kun kokit teki meille ruokaa. Foooooooood <3


Kauppoja honkkarissa on kuinka paljon. Heillä on se oma muoti,semmoinen hauska ja funky. Kauppakeskukset olivat tosi upeita ,korkeita rakennuksia,voidaan puhua varmaankin yli 16 kerroksista MALLeja. Kaduilla sitten löytyi niitä basaari toreja ,mistä löytyi halvalle tuliaisia tai muuta kivoja juttuja. Kuuluisia oli Night market joka on puolen yöhön asti auki ja naisille suunnattu Ladys market.. mistä mä ne hiuslisäkkeet sitten ostin. Ja tottakai feikkejä myytiin siellä sun täällä,kukin tavallaan.

Ja korkeissa paikoissa oltiin koko ajan.

Ja niitä todellisia kalliita ostospaikkojakin löytyy,Hermes ja Chanelin kauppaan oli aina jono. Louis Vuitton kauppa oli kuin suomen H&M kaupoissa,asiakkaita oli todella paljon ja ei ostanut vain yhtä tuotetta,muutamat laukut ja juttuja lähti mukaan.
Kyllä mekin ostettiin sieltä jotain. =)


Walt Disneyiin mentiin kans !
Silloin oli kyllä joku erikoinen päivä,siis niin polttavan kuuma ilmasto oli. Aina kun auringon säde paistoi iholle,niin tuntui että paloi heti sillä sekunnilla! Me varmaankin pompittiin kaupasta toiseen siellä,kun niillä oli niin hyvät ilmastoinnit.. =D
Paikka oli iso. Laitteita siellä ei ollut hirveän paljon,se oli ehkä enemmänkin puisto,missä sitten oli se prinsessa linna,käytiin Tarzanin kodissa ylhäällä puussa,merirosvolaivassa.. kaikkein parasta sitten oli se paraati,missä oli kaikki Walt Disney hahmot,prinessoista prinsseihin,se oli kyllä parasta.

Tää kuva on kyllä mahtava,tulee niin hyvä fiilis.


Metroja käytettiin aika paljon,se oli helppoa ja halpaa. Vaikka taxilla kulkeminenkin oli tosi edullista.

Kaupunki ja yö elämä.
Illalla suunnattiin ihan sinne hong kongin keskustaan. Se oli tosi upea paikka. Baareja löytyi moneen lähtöön. Katutaso baareja tai sitten mentiin ihan huippuun asti korkeuksiin oleviin baareihin. Musiikkia pauhasi jokapuolella ja muutenkin hyvä meno oli. Länsimaalaisia ja turisteja näkyi joka puolella.
Yleensäkkin naiset eivät joudu maksamaan sisälle ja joissain päivinä oli ladys night,tämä tarkoittaa sitä et juomat olivat ilmaisia naisille koko illan.
Käytiin me sitten yhessä baarissa,mikä toimi sinä iltana Drinkki buffeena,pojat maksoi sisälle joku 15€ mutta drink all u can,eli juo niin paljon kuin halua.


Aurinkoa ja uintia.
Yhden päivän me omisetttiin aikamme merelle ja auringolle. Vuokrattiin jahti,meidän ja ystävien käyttöön. Luvassa oli banana boattii,vesilautailua ja uintia. 

hui kun tuli pitkä postaus,mutta semmoinen matka oli.. Käytiin kyllä melkein kaikissa turisti kohteissa. Water parkissa,Peakissä,läytiin moikkaa Buddha patsasta... että semmoinen reissu mulla oli =D

3 kommenttia:

  1. Oi ihanan kuulosta! Kauan olitte ja minkä verran suunnilleen meni rahaa hotelleihin ja lentoihin? Oon aina halunnut päästä hong kongiin! ehkpä jo ens kesänä :)

    VastaaPoista
  2. onks toinen sun vanhemmista länsimaalainen kun oot noin pitkä?

    vai onks se vaa joku yleinen harhaluulo et aasialaiset on lyhyitä :D

    VastaaPoista
  3. Se oli ihana paikka ! Me oltiin kaksi ja puol viikkoo. Lentoliput maksoi 590€ majoitus 300 per nuppi,meitä oli huoneessa 3. ja käyttö rahaa meni suunnilleen 1200€.

    Mun molemmat vanhemmat on ihan vietnamista =) Äidin puolelta sisarukset ovat tosi pitkiä.
    Aasialaiset on lyhyitä tai useammat,kävin joku 8 vuotta sitten kotimaassani ,niin he jo sielä ihmettelivät miten olen näin pitkä . =D

    VastaaPoista

voi kommentoida =)