perjantai 30. huhtikuuta 2010

hyvää vappua kaikille !

Jee jee vappu alkakoon !!
Tösitä kotiutunut oon ja nyt siskolle grillailee ja sitten lähetään frenskulle käymään eli hola Pekka ja muut =D nään pikkuveikankin ja muutamii lapsuudenystävii jotka on kotiutunut toissapäivänä vietnamin reissusta. Mut pitäkää rakkaat ihmiset todella hauskaa vappua,meikäläinen ainaskin... ja haluun vappupallon !! =D

näillä sparkling vetimellä mennään tänään.



torstai 29. huhtikuuta 2010

ostopäätöksiä

heippa !

eilinen päivä oli mikä ihanin sää. Töissähän se suurin osa päivästä meni,mutta kivaa oli se et me ostettiin sitten ihka uusi auto.
Pelotti ostaa niin kallista autoa ja uutta. En ole ikinä tehnyt noin isoa ostosta tai päätöstä joten mieli ala meni ylös ja alas,teinkö oikean päätöksen vai en ?
mutta nyt kun miettii,ihmiset ovat riippuvaisia ajoneuvosta,HKL bussiliikennekkin meni lakkoon,en olisi eilen päässyt yöllä mitenkään kotiin,paitsi kävellen.. 15 km,no ei se ole paha,mutta pimeessä ja kylmässä ja kaikenlisäksi yksin... niiih.. ei kiitos =) sitten kun ilmat olisi lämpimämpi niin aijon varmasti polkee pyörällä töihin.
mutta autolla on helppo kuljettaa isommatkin ostokset ja tykkään aika paljon road tripista,joten meidän uusi auto on sopiva siihen.


tää on se meidän auto,jännää on toi tuulilasi,joka yltyy ihan melkeen katon puoleen väliin,siitä on kivaa sadepäivinä kattoo kun tipat osuu kattoon.. =D

unelma autohan olisi tämä:

mutta aivan liian kallis mun lompakolle,ehkä joku lauantai kun lotosta saisi päävoiton niin sitten =D

löysin mun bianco lasit kaapista,nää on hauskat ja toi takki.. aahhhh.. tykkään siitä niin paljon,ostin sen viimevuonna veromodasta...



mutta kohta lähetään kipaisee hakee new baby kotiin =)
Huomenna on vappu ??
mitä te ootte tekemässä ?
mulla on vielä ihan avoinna koko vappu ja vapaata koko viikonloppu =D
mitä vappu asusteita laitatte?
niin paljon mietittävää ja suunnitelmia,toivottovasti aurinkopaistaa ja olisi lämmintä niin pääsisi vappu picknikille =D

keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

juuhuuu im back !

heeeei.. !
taas oon jättänyt muutamii päivii kirjoittelematta tänne.. ai ai, on tapahtunut ja sattunut kaikenlaista tämän viikon aikana. Flunssa vieläkin on liimautuneena muhun,ei se taida ikinä lähtee pois musta,oon jo tottunut sen olemassa oloon mun kanssa =D
Töissä oon aika paljon ollutkin,itseasiassa liikaakin =D Sellasta se on kun on työnarkomaani,mutta kyllä sitä viime viikonloppunakin ehti kipaista kolmelle synttäreille samanapäivänä, Onneksi kaikki tapahtui kummiskin yhdessä paikassa ,että ei tarvinnut ihan ajella sinne sun tänne.

mutta aloitetaanpa viimeviikosta.

keskiviikkona olin ihan normaalisti töissä,mutta illalla oli sitten kiva ilta tiedossa. Työkaverini järjesti kynttilä illallisen hänen luonaan. En ole ikinä ollut missään vastaavissa illallisilla ja hauskaa oli. tyttöjen iltahan se oli,joten naisten juttuja jutskailtiin ja gossip gossip.. hahah.. ylläri =D
Mutta ilta ei ollut siinä vaan,siellä oli Partylitesta esittelijä joka myi samalla AIVAN ihanan tuoksuisia kynttilöitä joka hajuun, kaikki ne kynttilä kokoelmat ja ne sisustustarvikkeisiin liittyvää... aivan ihania. Mulla oli vaikeuksia valita,mitä sitä ottaisi kun HALUSIN ne KAIKKI ! =D hyvä kun luetteloo selaili niin oli vaan "mä haluun ton,mä haluun ton ja ton... "

Kattokaa nyt itsekkin:





suitsukkeista,puutarha ja eksoottisiin asetelmiin löytyi. Näitä tilaisuuksia on kerran kuukaudessa ,että näitä tuotteita ei pysty valitettavasti netistä tilaa. Itse joutuu paikan päälle mennä kutsuille ja sitten sieltä tilaat mitä haluat.
Tällaisia on vaikka esim: alusvaate kutsut,eli kutsut ystävä joukon kotiin ja siellä on alusvaateesittelijä joka esittelee tuotteita ja sitten lähdette ostaa tuotteita, eihän ole pakko ostaa,mutta hauskaa on. Näitäkin on vaikka mitä.. =D
illan vaatetus mulla oli tämmöinen:


Paidan ostin henkasta ja maukasta ja koko luokka on 42 =D tshihihih.. se oli alessa joku 7€ ja väri on tosi kiva,niin mikäs siinä.


perjantaina mulla oli ihan vapaapäivä. Piti mennä tosiaankin sinne lapsimessuille ,mutta ilma oli ihan kauhea ! Satoi räntää,tuli rakeita ja aurinko paistoi.. ihan kaikki samaan syssyyn... hyvä kun itse katsoin ulos oli et " Jeee... aurinkooo " sitten kun pääsi ulos,niin aurinko oli pilvessä ja satoi rakeita .. " eeeeiii" Niin jätettiin ihan suosiolla se lapsimessu.
Lähin sitten laittattaa ihka uudet kynnet itselleni Hakanniemeen ,paikan nimi on Diamonds.


ja noista väriskaaloista oli taas vaikeuksia valita,mitä laittaisi.. nooh.. ilma oli aivan ihana,aurinko paistoi.. päätin sitten ottaa jonkun pirtsakan väriset kynnet näin kevään kunniaksi..

tällaiset sitten tuli:

kaveri sanoi et "jos ilma ei ole pirtsakka,niin ainaskin sun kynnet on " =D

näissä vaatteissa liikuin sitten perjantaina,olin vähän laiska ja laitoin mahdolliset mukavuudet päälle,eli perus pitkä paita,legginssit ja lenkkarit.


Käytiin sitten elokuvissa katsastaa tää:

ihan ok oli,vaikka aika paljon perus huumorii oli aika paljon.

THE Lauantai:

hoh hoh.. mitäs tästä päivästä voin sanoa =D
Tän päivän aikana sattui ja tapahtui,ei vaan itselleni vaan mun rakkaalle autolle =(
Työpäivä meni ihan kivasti,odotin niitä synttäreitä innolla ja tiesin mitä sitä laittaa päälle ja että oli PALJON ystäviä tulossa samaan paikkaan.
mutta aloitetaanpa vaikka mun huonosta asiasta.
Työpäivän päätteeksi suuntasin autotalliin ,missä mun auto odottaa mua aina tai noh melkein aina,mutta tulin sitten parkkihalliin..epäonnekseni huomasin että mun auton kylkeen joku oli osunut autolla ja jättänyt tosi kivat skraidut.. =( no se ei pilannut mun iltaa,naarmuthan ne vaan oli.
Menin kotiin ja valmistelin sitten itseäni iltaa varten ja näillä mielin sitten lähin:



sailor look tiedossa =D

Cantina Westiin suunnattiin sitten syömään,itse tulin niin myöhään ,niin muut oli ehtinyt syödä .. ei se mitään ei mulla nälkä ollutkaan,mutta meksikkolaista Buffettia söivät. Cantina West on sinänsä hyvä paikka viettää synttäreitä,koska paikka on todella iso ja sinne mahtuu mukavasti yhteen samaan pöytään.




Paikan päältä löytyy semmoinen Tequila tyttö joka myy tequila shotteja ja huutelee =D hahah.. jotain tällaista " TEQUILA ARIVA AAAARRRRIIIIVAAAAAAAA "



synttäri sankarit ottaa shotteja =D


Juntero ja minä =D

Syötyään sitten siirryttiin aloittelee toiseen paikkaan Crushiin,ennekuin lähettiin sinne huomasin et joku oli potkaissut mun auton oveen klommon,nyt mun pelkääjän puoleinen ovi ei enään aukee ! Miten voi tapahtua näin kaks kertaa samana iltana ??? voi itku.. siinä vaiheessa oli jo pikkasen mielimaassa.

Crush on hyvä paikka aloitella iltaa,koska meidän loppuilta meni sitten Tigerin yökerhossa ja Crush on aivan siinä kulmilla.
Loppuilta meni sitten vauhdikkaasti Tigerissa. annetaan kuvien kertoa itse.



puolet porukasta =D


Cutie pie Thuuuuuuy <3


vaasalainen ystäväni


Roni ja tankki

Itse yökerho TIGER:





meidän pöytä:





Hipsuu ja sen itsetekemä niitti kaulus.. niiiiiice =D



kolmas synttärisankari: (oli vähän unelias)




lähin sitten aikasin pois kun auto juttua alko harmittelee kauheesti,mutta myös seuraavana päivänä oli aamuvuoro ja 10,5h työvuoro,niin ihan hyvä vaan et kotiin lähin aikasin.. oisin ollut varmaankin ihan zombi.. =D

ja eilen sitten yritin näyttää söötiltä töissä,mutta kanttis sano et näyttää siltä et mulla olisi ollut kengän nauha päässä.. kiitti =D



se siitä lyhyesti ja lyhyesti mun päivistä.. nyt vaan vappua odotellessaan =D
ps. ootte lukijat ihania,emmä teitä jätä <3

torstai 22. huhtikuuta 2010

huomenta allihoppa

nonnih..
tänään tai itseasiassa kohta suuntaan autokouluun... nice... NOT. 4 h kestää koko hömppä ja siitä suoraan töihinkin,eli tänään on pitkä päivä tiedossa.
Huomenna onkin vapaa päivä.. ihanaa..viikonputki tööitä on alkanut tuntua jaloissa ja kehossa.
Kiirettä on ollut koko viikko ja jatkuu vielä. Murheitakin on ollut.. työnpuolesta.. yksi mun työtoverista lopetti muutaman päivän sitten meillä ..byhyyy... yhteinen 5 vuoden taivahal päätty toissapäivänä,tuli niin tyhjä olo.. =( mutta elämä on semmoista toivon vaan ihanaa ja hyvää jatkoa hänelle uuteen paikkaan ja uuteen haasteeseen... ja meikäläisellä alkaa uudet kuviot sitten kesän aikana kans.. jänskättää,mutta jos haluaa pyrkiä elämässä eteenpäin,niin nyt mun kannattaa ottaa se askel.
Huomenna on sitten autokoulun teoria heti aamulla ja sitten lähden systerin muksujen kanssa lapsimessuille.. kivaa tulee ainaskin olemaan tai ainaskin muksuilla.




mun aamupala moment

ja näin innoissani olen autokoulusta:


mutta vi ses ... tää tsiiigu lähtee nyt brum brum ajelee.. lyska till =D

tiistai 20. huhtikuuta 2010

goood morning !

aurinkoo aurinkoo !
niif niif.. flunssan olo ei ole muuttunut mihinkään suuntaan... musta alkaa tuntua kohta että pitää kääntyä lekurinpuolelle,koska tää ei ole mulle ihan normaalia.
kohta pitää töihinkin lähteä ,ihan pirteä peipponen oon kyllä.. oon fiilistellyt täällä
Trina feat. P.Diddy Keri Hilson - Million Dollar Girl biisiä ja ehkä muutaman tanssinpyörähdysta heittänyt.. MÄ en voi elää ilman musiikkia,se oikeasti make my DAY !

today im hooooochie mama :





ostin ton takin ginasta.. miii like it !!! =DD



mutta nyt töihin riennän.. ciao !

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

jep

töistä kotiutunut olen,kyllä mulla joku kolme tuntii meni kun olin töissä. aika hermoja raastava oli,vaikka 3h olinkin.
Tämän jälkeen lähin sitten ajelee sinne vantaalle ihan ilman apuja vaikka Jani istukin vieressä pelkääjän paikalla, löysin paikan ja osaan varmasti sitten ajaa sinne torstaina.
Ai niin joo.. mulla tosiaankin OLI se autokoulun kakkosvaiheen se tunnin kestävän ajotunnin ajo opettajan kanssa viime torstaina. Jännitti kyllä ihan hirveesti ,koska olen tottunut ajaa omalla autolla ja toisen auton ajaminen.. niih.. siinä kestää että saa "tuntuman" siihen. Ihan hyvinhän se meni ja tuntu että oli ihan turhaa ja ajan haaskausta koko juttu... kerrottiin vaan miten säästetään bensaa ajaessa jne.. sitten se ajo-opettaja kysy vaan multa ajon aikana et" Ajatsä näin ihan normaalisti vaan onko sun pakko näyttää tai todistella mulle jotain? =D hahaha.. olin vaan et,ihan normaalisti mä kyllä ajan näin,että en näe mitään erillaista nyt kun normaalisti.
Nooooooh... ylinopeutta oli aina välillä,mutta muuten meni kaikki nappiin.
Nyt vaan odottelen torstaista et pääsisi hoitaa nämä kaikki autokoulun jutut pois alta.

Perjantaina mä muuten kävin kampaajalla,mulla tosiaankin alko repsottaa se juurikasvu.
Huoletonta tyyliä halusin hiukset,elikkä ei enään vaalennusta.vaan semmoiset hiukset,jotka tai kun kasvavat niin ei tarvii AINA joka kuukauden välein käydä värjäyttää hiuksia, Siis tottakai rakastan käydä kampaajalla ,mutta kun raha ei kasva puussa =D
Menin sitten mun luotto kampaajalle Janille Villi kissaan,se teki mulle ruskeita raitoja hiuksiin,niin ne näyttävät vähän tummemmalta nyt. ei mitään sen suurempia juttuja,mutta taas Jani on BEST of the BEST =D Vitsi... himottaisi saada ne ripsipidennykset... hhhhrrr... ehkä myöhemmin kesällä sitten.


tällainen lopputulos tuli,eli alta ihan tummat ja tummat raidat:


Ai niin !
Koin "rakkautta ensi silmäyksellä" näihin Halosen Bronxin kiilakorko kenkiin... me nähtiin,rakastuttiin ja VEIN sen KOTIIN <3




ja tässä on Galna Dagarilta löydöt:

vihreät maastolegginssit 12,90€ ostin myös beesin värisenä

ja maybellinen tuplaripsari 15€ kaks kpl.

siinä ne ostokset sitten oli.

tänään on lazy sunday.. mentiin pitkästä aikaan Puotilan Vietnamilaiseen syömään. Ai että kun oli hyvää taas. Molemmat kun ollaan flunssassa niin ei sitä jaksa ruokaa tehä. Täältä saa hyvää ruokaa ja super HYVÄÄ asiakaspalvelua,hinnatkin on kohillaan .

mun perus nuudeli keitto naudan lihalla


Janin paistettunuudeli naudanlihalla ja pelkkää sipulia vaan.

tältä paikka näyttää sisältä,pieni ja vaatimaton,mutta AITO =D


eipähän tässä mitään,nyt vaan namii ostettu ja pähkinöitä ja sitten movie time tai itseasiassa True Blood maratoni alkakoon... ah.. oon ihan koukussa siihen sarjaan. =D

me me me today !