lauantai 3. huhtikuuta 2010

lauantai viettoa

Tänään olin vähän poikamainen tyylissä.. keli näytti niin huonolta et ei vaan jaksanut miettii mitä sitä vetäisi päälle.. otin vaan suht rennot ja mukavat vaatteet ja heitin ne niskaan ja läksin töihin.
Aamulla kun heräsi niin ei oikein tuntunut olo hyvältä.. pää oli täynnä räkää ,heikko olo ja koko kroppa niiin kipee ja kolottaa jokaisesta mahdollisesta väliköstä... no okei ..ei ihan kaikista =D u know what i mean.


tästä tulikin mieleen:


"sometimes i wish i could act like a boy" dont u?

töitten jälkeen sitten saapu muutama vieras.
Kojootti ja Gusse. Joo Janinhan ei pitänyt tosiaankaan lähtee minnekkään,mutta kun nää duo kaksikko ilmesty meidän taloon,niin eiköhän Janin mielikin kääntynyt hetkessä. Hauskaa oli.. katottiin jalista.Entourage ekaa tuotanto kautta.. mihin en oo oikein vieläkään päässyt mukaan.. ehkä ..johtuneet siitä että sarja on enemmän miehille tarkoitettu... mutta ihan hauskalta se vaikutti..



telkkarista tuli näköjään jalista.. ainaskin poikien ilmeistä päätellen JOO.

poikien mukana tuli sit nää kans:'

Beeeeeeer !

and mooooore

ja tottakai Pizzaa tilattiin:


sitten pojat alko valmistelee itseensä baariin..eli juomalla itseensä kauniiksi =D yrittihän ne houkutella mut mukaan.. ois tehnyt mieli lähtee,mut annoin kummiskin poikien pitää keskenään kivaa ja mulla oli kummiksin sunnuntaina 11h työvuoro,niin sekin ehkä oli esteenä.
olin kiltti ja pysyin kotona =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)