torstai 22. huhtikuuta 2010

huomenta allihoppa

nonnih..
tänään tai itseasiassa kohta suuntaan autokouluun... nice... NOT. 4 h kestää koko hömppä ja siitä suoraan töihinkin,eli tänään on pitkä päivä tiedossa.
Huomenna onkin vapaa päivä.. ihanaa..viikonputki tööitä on alkanut tuntua jaloissa ja kehossa.
Kiirettä on ollut koko viikko ja jatkuu vielä. Murheitakin on ollut.. työnpuolesta.. yksi mun työtoverista lopetti muutaman päivän sitten meillä ..byhyyy... yhteinen 5 vuoden taivahal päätty toissapäivänä,tuli niin tyhjä olo.. =( mutta elämä on semmoista toivon vaan ihanaa ja hyvää jatkoa hänelle uuteen paikkaan ja uuteen haasteeseen... ja meikäläisellä alkaa uudet kuviot sitten kesän aikana kans.. jänskättää,mutta jos haluaa pyrkiä elämässä eteenpäin,niin nyt mun kannattaa ottaa se askel.
Huomenna on sitten autokoulun teoria heti aamulla ja sitten lähden systerin muksujen kanssa lapsimessuille.. kivaa tulee ainaskin olemaan tai ainaskin muksuilla.




mun aamupala moment

ja näin innoissani olen autokoulusta:


mutta vi ses ... tää tsiiigu lähtee nyt brum brum ajelee.. lyska till =D

5 kommenttia:

  1. nyt meni niin maku suhun.. matkit selvästi kenzaa! sama takki ja kenza aina hokee allihoppaa! ja muutenki oo nhuomannu miten imet kenzast vaikutteita! Niin noloo

    VastaaPoista
  2. heippa !
    Kenzalla on erittäin hyvä vaatemaku ja kaunis ihminen muutenkin. Itse ihastuin ihan sattumalta Ginan takkiin kun näin tämän ja ostin sen,enkä aijo palauttaakaan. Omaa tyyliä haeskelen vielä ja ahkerasti lueskelen lehtiä ja olen valmis kokeilemaan kaikkea uutta,koska tosiaankin käytän enimmäkseen vaan työvaatteita =D ehdotuksia otetaan vastaan tottakai.. so bringit on !
    Allihoppa,heijdo jne..yritän joka eri blogi merkinnällä aloitella erillailla ettei se vaikuta liian samalta ja ykstoikkoisalta,voi olla et alan lorutella omaa äidinkieltä tänne.. hahah...jokupäivä =D mut no hard feelings.. lellu is going with the flow.. ;D

    VastaaPoista
  3. Sori Lellu! Kritisoin aivan liian radikaalisti!
    Lähinnä tarkoitin sitä, että se on ärsyttävää nykypäivänä ihmisissä, kun he unohtavat oman itsensä ja alkavat matkimaan toisia, pieniä yksityiskohtia myöten! Mitä järkeä enää sitten lukeakkaan monia eri blogeja kun JOKAISESSA on täysin samat jutut ja KAIKKI näyttävät aivan samoilta klooneilta! Se on vaan niin huvittavaa kun aina mitä esim. kenzalla on päällä tai mitä kenza postaa, niin muut bloggaajat tekevät seuraavana päivänä melkein saman postauksen melkein samoilla vaatteilla! Se on valitettavaa,mutta niin tää maailma nykyään toimii ja samalla radalla se jatkuu ellei jokainen itse siihen tee muutosta! Ja en tarkoittanut mitään pahaa sinulle OIKEASTI! Mä oon tähän asti tykännyt sun blogista valtavasti kun oot ollut sellainen oma ihana huoleton hupsukka! Ja tulevaisuudessa jatka omaa linjaasi niin minä ainakin pysyn lukijanasi! Ja kaikilla on välillä oma itsensä/tyyli hukassa, se löytyy parhaiten niin että kuuntelee mitä muutakaan kuin syvintä sisintään! Kaikkea hyvää sulle <3 -Melissa-

    VastaaPoista
  4. moi! mihin oot hävinnyt? ajattelin vaan ku et ole päivittänyt blogia pitkään aikaan.. oon tullu tsekkaamaan joka pv et ootko kirjoittanut uusia hauskoja joka päiväisiä tapahtumisiasi.. mutta et ole:( mun mielestä sun blogi on paras, joten älä murehdi mitä muut sanovat täällä!! ja eikä sun tyylissä ole mitää vikaa! T. Melinda PS. odotan innolla seuraavia uutisia sinulta:)

    VastaaPoista
  5. MIHIN OOT HÄVINNYT???? nyyyh. postaa pian taas

    VastaaPoista

voi kommentoida =)