tiistai 28. kesäkuuta 2011

Aurinkoooo

Oiiiih.. Juhannuksesta selvitty !
Mites teijän Jussi meni ?
Mulla meni aika lepposasti kavereitten kanssa ja sitten lauantaina oltiin ihan J:n kanssa kotona.
Meidän piti mennä Jussina mökille mutta suunnitelma muuttui ja mökkiä ei ollut enään.. päätimme sitten että mennään porukalla pikkuvelin luokse syömään ja viettämään jussia.
Hauskaa oli kun porukka oli aika iso, tai ne jotka jäi kaupungille eikä lähtenyt Himokselle taikka Kalajoelle.

Me tehtiin ruokaa tai oikeastaan me tytöt tehtiin alussa, mutta kas kummaa sitten se homma siirtyi pojille... JEEEE.. kerrankin näin. Me tytöt sitten juoruiltiin ja kateltiin kun poitsut kokkaili.




Oli pakko jäädä tsiigaa miten ne tekee ruokaa... Kelatkaa tommonen Görillas keittiössä... huh huh, kyllä mua pelotti vähän miten ne onnistuu...  Hahahaha.. no ei kai... P on kiva ukkeli.

Sitten pelattiin Aliasta. Aivan mahtava peli... huudettiin niin kilpaa toisien kanssa... Pareina toimi toistemme seurustelu kumppani.. oltiin ihan ässiä J:n kanssa, mutta me hävittiin nippa nappa P Ja M tiimille...




Tässä pelattiin vietnamilaista peliä..

Illalla me sitten käytiin keskustassa onnelassa... voi että kun paikka oli ihan tupatäynnä.. alkoi ahdistaa kun siellä oli, mutta tanssin paljon ja hyvää musaa oli. En viiti enempään jussista kertookkaan kun ei mitään erikoista tapahtunut.

Tänään oli mahtava ilma,mulla oli shortsit päällä.. kelatkaa.. minä vilukissa 24/7 =D Mutta arvatkaapas miten ketuttavaa on olla töissä noin hyvällä ilmalla. Kyllä hymy oli herkässä kun joutui olla koko päivän duunissa.
ja miten oikeaoppisesti pidänkään pullosta... =) hahaha.. not. Oli kivaa katella kun asiakkaat nautti TÄYDELLISESTÄ terassi kelistä, kyllä mä muutamaan otteeseen terassille menin ja yritin saada edes vähän väriä, mutta se ei oikein onnistunut. Tässä huomaatte mun työasusteen.. mustaa,mustaa ja mustaa... siinä on kivaa palvella asiakkaita terassilla kun paahtava aurinko paahtaa mut sinne terdelle, pitäisi varmaan ehdottaa jotkut kivat työasut kesäksi..  Mielummin oisin semmosessa duunissa missä just noin kivalla säällä ei näkisi ulos ,et siellä on ihana sää.. =D
Töitten jälkeen me sitten lähettiin sinne Tammiston MegA Giganttiin ja muuten se oli ISO.





Oli kyllä kauheen vaikeeta olla tuolla liikkeessä varsinkin kamera osastolla. Haluisin niin paljon uuden järkkärin ja olen muutamaan otteeseen Nikonia kattonut, tykkään sen hiljaisesta suljin äänestä ja muutenkin se vekotin näyttää ja tuntuu hyvältä.. =D Hyllylle kamera kuitenkin jäi.. odotan että hinnat tippuu vähän niin sitten kykkä ostan sen kotiin.

Kello lähestyi kaheksaa ja ilma näytti niin hyvältä ja oli super lämminkin, J vei mut vantaankoskelle koska siellä oli upeat maisemat. Niinhän siellä olikin. Päätettiin otta ilo irti lämpimästä ilmasta ja mentiin Mäkin kautta sinne.. Oltiin tavallaan picknikillä.. kheheh.. tosin epäterveellisella ruualla vaan





ja napsittiin kuvia varmaankin sata paikasta.. siellä oli niin upea.. siis niin upeaa että sain tämän kesän ensimmäisen hyttysen pistoksen jalkaan ja se paisui isoksi kuhmuraksi..

Kauheesti kuvia , mutta tykkään enemmän kuvilla kertoa tarinoita.. soriii..



että semmoinen päivä mulla oli. Huomenna sitten töitä ja sen jälkeen porukan kanssa katselee TRANSFORMERS 3... jipiiiii...  Tää vkl tulee olee tooooosi kiva... kaverin kihlajais ja tupari juhlat... ihanaa..
Nauttikaa ihanasta säästä kun sitä on kerrankin tarjolla... toooodlessss... =D

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Hyvää Juhannusta kaikille

Hyväää juhannusta kaikilleeee !!!



 hähäääää.. T: Lellu =D

torstai 23. kesäkuuta 2011

no ne ale ostokset

Wohooooo !!
Juhannus vapaa koitti ja vielä ihan kaksi päivää...luksusta.
Töissä oli aika suht rauhallista, veikkaan että tosi moni lähti mökeille viettää jussia tai sitten festareille. Mun jussi menee ihan helsingissä ,eli rauhallisesti.
Sääkin näyttää niin kamalalta,pimeetä ja toi tuuli... myrsky tekee tuloaan..  ei kyllä nyt yhtään tee mieli astua ulos.
Siis oikeasti tää on perus juhannus sää =D mä en edes muista milloin viimeksi juhannuksena olisi paistanut aurinkoa ...
Huomenna aamulla pitää kipaista kauppaan viel ostaa ruokaa ja sitten lähretään pikkuveikalle ja sen tyttöystävän luokse tekee ruokaa ja hengaamaan vaan, osa kaveriporukasta lähtee kalajoelle.. pah.. sinne ajaa 7 tuntia..en ole menossa sinne =D
Jeps.. kävin sitten siel zarassa jaaaaaa.. nämä tarttui sitten mukaani:


Oon muutamaan otteeseen käynyt kattelee tuota mekkoa. Tykkään siitä niin paljon, beigee balleriinojen kanssa kesä katuja tallustelee.. aah.. kesä .. odottaminen kannatti... mekko maksoi mulle sen 22€, mua hävettää.. oon varmaankin tämän viikon aikana käynyt kyseisen kauppakeskuksen zarassa kattoo joka aamu et ,jospa ne alet ois jo. =) Myyjät varmaan kattoo et " Taas toi sama tyttö näin aamusta " =D

Ja uusi harmahtava bleiseri, hinta oli 39€ . Oon ihan hurahtanut bleisereihin. J:kin sanoi mulle et mun vaatetus alkaa kohta näyttää liian sivistyneeltä. =D

Ja viimeiseksi valkoinen toppi 12,95€ ?

Sieltä olisin voinut rohmuta vaikka mitä kotiin, mutta en halunnut tuhlata mihinkään turhaan heräteostos juttuihin... vaikka siellä olisi ollut aivan ihanat oranssi korkkarit.. mutta EI Lellu !!! oli pakko sanoo niille ei.. jeps..
No johan on hyvät kuvat,jokaisessa kuvassa katse kohdistuu lattiaan =D pitää alkaa näköjään harjoittelee olla kameran edessä..
Mutta hei rakkaat... hyvää juhannusta kaikille !!! Mä meen uppoutuu taas Bobbi brownin maailmaan ;D 
Ciao toodels.... !

Huom

Zarassa alkoi sitten vihdoin ja viimein ne alennukset. Kävin aamulla ennen töitä ja nappasin muutamat jutut kotiin =] niistä luvassa myöhemmin kuvina .
Viimeinen työpäivä edessä ... Jaksaa jaksaa =]]


- Posted using BlogPress from my iPhone

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

jotain erillaista

Tänään töistä tultuani , oli kivaa taas kierrellä ja kaarella kauppoja.
10 tunnin työpäivä ja yhen neliön sisällä.. jeps.. kyllä kävely ravintolan ulkopuolella tekee hyvää.
Mä en ymmärrä.. tänä kesänä mun töihin on ilmestynyt enemmänkin äksyileviä asiakkaita. Sitten kun yrittää kauniisti hymyillä ja palvella.. niiin Eiiiiiiii... sieltä tulee " Onpa kallista, tää on pahaa, miksi mun pitää maksaa siitä, miksi terassi on ihan täysi.. jne... lista jatkuu ja jatkuu.... "
Haloo.. kaunis ilma tänään, aurinko paistaa.. miksi me ei kaikki voida olla iloisia, vaan pitää tahalteen tartuttaa sitä negatiivisuutta toiseen ? hrrrrrr.. =/
Noooh anyway... Zarassa ei ole vieläkään alkanut Alet... perskule... huomenna niitten on pakko alkaa..  hahaha..
Mutta hyvän löydön tein tänään kuiteskin ja todellakin jotain erillaista..
Elikkä Bobbi Brownin meikkiin liittyviä vinkkejä ja sitten toinen kirja keskittyy hiuksiin.

Kohta haukkaan vielä iltapalaa ja sitten uppoudun näihin kauneuden saloihin... en millään malta odottaa et pääsisi testaamaan näitä.. noh.. meikkii on helppoo testaa itselleen, mutta itselleen kampaus... aika haastavaa... but i like it !

Tänään olin tämmöinen:


Pinkit housut ekaa kertaa päällä.. mii like it. Ja Zaran bleiseri ,ginan paita ja mun väriläiskä laukku jenkeistä. 
Vitsi.. paluu takaisin arki elämään masennuttaa mua.. suunnittelen jo seuraavaa matkaa tuohon syksympään.. tai oikeastaan mulle riittäisi vaikka ruotsiin  matka.... johonkin ... äääh..
Huomenna vielä töitä, sitten lupaan itselleni nukkua piiiiiiiiiitkäääääään ja nauttia ystävien seurassa ja teen mega siivouksen mun vaatekaappiin.. sitten varaan kirppikselle pöydän.. jes.
Nyt nugguu ... ---->

tiistai 21. kesäkuuta 2011

ka puffffff!

Tänään oli tämmöinen päivä.
 

Ja se alkoi jo heti aamusta. Bussikuski oli tyly mulle tänään =( 
Sitten menin työpaikalle.. huh.. oli semmoinen päivä et "nyt kyllä ei jaksa... miksiiii kaikki ongelmat on mulle jätettyy... yhyyyyy... "  
Työpäivä sitten meni nopeasti ja olin aika ahkera tänään... jäin vielä puoleksitoista tunniksi ylitöihin, kun näytti että oli vähän kiirrusta... ei kaveria voi jättää tollein vaan. 
Mitäs mitäs, onkos teillä juhannus suunnitelmia ?
Mulla ei ole minkäänlaista suunnitelmia. Mökille piti mennä mutta se meni sitten pipareiksi se juttu...mutta  eiköhän me keksitä jotain kivaa. Viime vuonna oli juhannuksena äkkilähtö 12 tunnin risteilylle.. mä olin töissä ja tuli soitto et" Tuutko laivalle vai ei, sulla on 15 min aikaa vastata"  ööö..äää.... no kait mä tuun, kun oon yksin kotona.. =D Sitten äkkiä autolla kaahasin hakee 5 min tarvittavat tavarat ja 15 min ajoin laivaterminaaliin ja laivalle.... Oli kyllä huikee juhannus risteily =D

Mun vaatetus on ollut palattuani suomeen.. aikas tylsähkö... missä ne helteet on hääääh ?



Mä tykkään tuosta mun orange pikkulaukusta, se on niin väriläiskä mun arkiasuihin. =)

Huomenna mä aijon mennä odottaa kun Zara avasee ovensa ja parasta olla ne ALEt silloin,et en turhaan tullut aikasin taas töihin.. =D shopaholic.. me ? nääääää... 
Eli nyt nukkumaan ,et jaksaa taas huomenna... toivottovasti huomenna on parempi päivä.. !

maanantai 20. kesäkuuta 2011

wassss uppppp

Tänään mulla on vapaapäivä kans.
Onkohan Zarassa alkanut ne Alet jo ? Meinaan että olisi muutamia juttuja minkä haluaisin.. kheheh.
Vitsi oon ollut toooosi laiska kämpän kanssa. Ei ole kiinnostusta siivota tai oikeastaan olla kämpässä. Haluaisin ensinnäkin myydä tuon meidän ihanan sohvan. Ja miksi myydä `? Se on valitettavasti aivan liian iso meidän olkkariin ja muutenkin seuraava sohva saisi olla vähän vaaleampi. Mä niin haluaisin muuttaa kämpän sisustusta vaaleammaksi ja avaraksi. Ja seinien maalauskin olisi mielessä, mutta 80% kämpän seinät on tapettia, niin muutamaan seinään jos saisi väriä, niin heti muuttaisi tämän kämpän lookkia.
2 viikkoo sitten vai viikko sitten tulin suomeen.. hahaha... matkalaukun kamat on joo purettu ulos laukusta, mutta matka sinne vaatekaappiin on vielä vaiheessa =D onks tää tuttu juttu muillekkin ? Ja sitä toivoo et jos silmät pistäisi kii niin ne on yks kaks hävinnyt jo sinne kaappiin..   turha toivo.



päivän asu koostuu musta valkosesta.
Pakko tästä on lähtee huonekalu liikkeisiin hakee sitä inspiraatiota tähän rotan koloon =D
Hyvää alkanutta viikko teille !

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

party party

he heiiiii !
Kyllä siinä taisi sittenkin käydä niin että tää tyttö oli tänään tai siis lauantaina ulkona baanalla.
Meidän piti mennä sinne leffaan ja me oltiinkin jonottamassa 15 metrin lippu jonossa, kunnes ystävämme soitti et "tulkaa meille grillaa" Noo.. me jätettiin leffa ja lähettiin sitten ajaa Hakunilaan päin.
Hakunilasta jatkettiin eka Tiger nimiseen yö kerhoon... se paikka oli ihan KUOLLUT, ei ollut mitään menoa , oltiin varmaankin sen tasan 5 min ja lähettiin pois.
Sitten suunnattiin Onnelaan. Paikka oli tupa täynnä, no arvatkaapas miksi ?
Siellä oli miss Bikini kisat meneillään.. Onneksi se oli jo loppuvaiheessa kun me sinne saavuttiin...
Mä tanssin aika paljon ja voin sanoa että nyt mun jalat huutaa hoosiannaa ja on ihan tulessa..

Toooosi hauskaa oli. Olisin voinut jäädä muitten kavereitten kanssa keskustaan pyörii kun on niin kirkasta ja aurinkokin alkaa nousee ylös. Mua ei väsytä yhtään ! =D 
Mutta siippa pakotti mut kotiin, huomenna on menoa aamupäivällä..
Nyt meen suihkuun ja koisii... sisko tulee kuudelta aamulla hakee multa silityslaudan.. kerkeen nukkua tunnin ainaskin..
Tää biisi oli illan kohokohta mun ystäville.. =D
"PIENISSÄ HÄISSÄ"