tiistai 28. kesäkuuta 2011

Aurinkoooo

Oiiiih.. Juhannuksesta selvitty !
Mites teijän Jussi meni ?
Mulla meni aika lepposasti kavereitten kanssa ja sitten lauantaina oltiin ihan J:n kanssa kotona.
Meidän piti mennä Jussina mökille mutta suunnitelma muuttui ja mökkiä ei ollut enään.. päätimme sitten että mennään porukalla pikkuvelin luokse syömään ja viettämään jussia.
Hauskaa oli kun porukka oli aika iso, tai ne jotka jäi kaupungille eikä lähtenyt Himokselle taikka Kalajoelle.

Me tehtiin ruokaa tai oikeastaan me tytöt tehtiin alussa, mutta kas kummaa sitten se homma siirtyi pojille... JEEEE.. kerrankin näin. Me tytöt sitten juoruiltiin ja kateltiin kun poitsut kokkaili.




Oli pakko jäädä tsiigaa miten ne tekee ruokaa... Kelatkaa tommonen Görillas keittiössä... huh huh, kyllä mua pelotti vähän miten ne onnistuu...  Hahahaha.. no ei kai... P on kiva ukkeli.

Sitten pelattiin Aliasta. Aivan mahtava peli... huudettiin niin kilpaa toisien kanssa... Pareina toimi toistemme seurustelu kumppani.. oltiin ihan ässiä J:n kanssa, mutta me hävittiin nippa nappa P Ja M tiimille...




Tässä pelattiin vietnamilaista peliä..

Illalla me sitten käytiin keskustassa onnelassa... voi että kun paikka oli ihan tupatäynnä.. alkoi ahdistaa kun siellä oli, mutta tanssin paljon ja hyvää musaa oli. En viiti enempään jussista kertookkaan kun ei mitään erikoista tapahtunut.

Tänään oli mahtava ilma,mulla oli shortsit päällä.. kelatkaa.. minä vilukissa 24/7 =D Mutta arvatkaapas miten ketuttavaa on olla töissä noin hyvällä ilmalla. Kyllä hymy oli herkässä kun joutui olla koko päivän duunissa.
ja miten oikeaoppisesti pidänkään pullosta... =) hahaha.. not. Oli kivaa katella kun asiakkaat nautti TÄYDELLISESTÄ terassi kelistä, kyllä mä muutamaan otteeseen terassille menin ja yritin saada edes vähän väriä, mutta se ei oikein onnistunut. Tässä huomaatte mun työasusteen.. mustaa,mustaa ja mustaa... siinä on kivaa palvella asiakkaita terassilla kun paahtava aurinko paahtaa mut sinne terdelle, pitäisi varmaan ehdottaa jotkut kivat työasut kesäksi..  Mielummin oisin semmosessa duunissa missä just noin kivalla säällä ei näkisi ulos ,et siellä on ihana sää.. =D
Töitten jälkeen me sitten lähettiin sinne Tammiston MegA Giganttiin ja muuten se oli ISO.





Oli kyllä kauheen vaikeeta olla tuolla liikkeessä varsinkin kamera osastolla. Haluisin niin paljon uuden järkkärin ja olen muutamaan otteeseen Nikonia kattonut, tykkään sen hiljaisesta suljin äänestä ja muutenkin se vekotin näyttää ja tuntuu hyvältä.. =D Hyllylle kamera kuitenkin jäi.. odotan että hinnat tippuu vähän niin sitten kykkä ostan sen kotiin.

Kello lähestyi kaheksaa ja ilma näytti niin hyvältä ja oli super lämminkin, J vei mut vantaankoskelle koska siellä oli upeat maisemat. Niinhän siellä olikin. Päätettiin otta ilo irti lämpimästä ilmasta ja mentiin Mäkin kautta sinne.. Oltiin tavallaan picknikillä.. kheheh.. tosin epäterveellisella ruualla vaan





ja napsittiin kuvia varmaankin sata paikasta.. siellä oli niin upea.. siis niin upeaa että sain tämän kesän ensimmäisen hyttysen pistoksen jalkaan ja se paisui isoksi kuhmuraksi..

Kauheesti kuvia , mutta tykkään enemmän kuvilla kertoa tarinoita.. soriii..



että semmoinen päivä mulla oli. Huomenna sitten töitä ja sen jälkeen porukan kanssa katselee TRANSFORMERS 3... jipiiiii...  Tää vkl tulee olee tooooosi kiva... kaverin kihlajais ja tupari juhlat... ihanaa..
Nauttikaa ihanasta säästä kun sitä on kerrankin tarjolla... toooodlessss... =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)