tiistai 7. kesäkuuta 2011

mälsää

siis ihan tylsää.. tää netti ei vaan suostu latailla noita kuvia tänne.. liian isoja kuvia ja huono netti. Teen sitten palattuani suomeen postauksen noista paikoista missä olen käynyt je tehnyt. 
Eilen käytiin manhattanilla. Otettiin bussi tuostameidän asuinalueelta,joka sijaitsi heti korttelin takana. Bussi vei meidät suoraan Ferry satamalle ja siitä otimme lautan kohti manhattania. Lautta oli ihan jees ja matka kesti varmaanki alle sen 10 min, eli ei sen kauempaa. Vapaudenpatsas hurahti siinä ohitsemme ja näimme kaupungin kokonaisuutena ja muutenkin olihan toi mielyttävämpi matka kuin bussissa istuminen, nimittäin se kuoppainen tie ja jokapuolella kuuluu se tööttäys.
Lautalta päästyämme meidän edessä löytyi metroasema ja 1 metrolla pääsimme heti ydinkeskustaan, mutta päätimme pysähtyä Ground Zerossa ja siinä lähettyvillä olevassa kaupassa.. Century 21.
Muutama vuosi sitten kun talvella J:n kanssa käytiin nycissa,niin WTC raunioilla ei juuri ollut mitään.. ,nyt kun käveltiin siitä ohi, niin paikkaan oli jo ehtinyt nousta muutama pilvenpiirtäjä.. ainaskin yli 5 metrinen. Jokakerta kun käy katsoo tuota rauniota,niin ohan se aika kauheeta,kuin mietti mitä silloin tapahtui kun ne romahti.. kaikki ne kauheudet ja kärsimykset.. kaikki katosi vain
sekunneissa..  ja ne muistolaatat niistä uhreista,jotka löytyy siitä raunioitten vieressä.. onhan se koskettavaa.. niitä oli niin paljon.
Hetken päälisteltiin raunioita ja sitten siirryttiin sinne Centuri 21, eli ihmeelliseen ostoskeskukseen mistä tosiaankin löytyy kaikkea halvalla.. Guessin laukut pilkkahintaan.. isoja laukkuja 50€ ja lompakoita 10€ jne... itse kun en tykkää enään siitä merkistä niin skippasin sen osaston heti. Juicy couture,ed hardy,polo sport,..marc jacobson,michael kors jne..... jokakerta kun sinne olen eksynyt niin sieltä löyty aina kaikkea, Tällä reissulla en löytänyt kuin yhden laukun, simppelin ja halvan.. ostin sen sentakia koska en jaksa kantaa kokoajan mun LV laukkua,kiva laukku,mutta jos siellä sisällä on vähänkin enemmän tavaraa,niin se kantohihna ei ole mikään paras asia mun olkapäälle.
kävin sitten sohon LV liikkeessä.. siiis huh mitä hintoja ne pyysi neverfull laukusta
900 dollarii, elikkä 615 dollaria, itse ostin omani halvemmalla suomesta, joten kun tuutte tänne niin älkää täältä ostako.. ostakaa suomesta.
Hyvä kun mulla on toi mun pääkallo huivi aika usein kaulassa,niin se huivi kyllä kerää katseita.. jokaikiseen kauppaan kun astuu ,niin joku myyjä tulee hipelöimään mun huivia ja kysyy mistä sen olen hankkinut.. =D Gina Tricot.. khähähähä
Sohoon suunnattiin prince st. ja siinä sitten oli toista kymmentä metriä molemmin puolin katua,pelkkiä kauppoja.. Chanelista forever 21:seen jne.... me  saavutiin sinne sohoon suht myöhään,niin ei keretty oikein olla kun se 4 tuntia siellä =D ,siis toiset 4 tuntia oltiin siellä century 21.. =D
Mä aattelin huomenna lähtee yksin keskustaan,pääsee rauhassa katsoa kaikkea ja kuvailla kaikkea.. jänskäähän se on.. pitää vaan muistaa tulla kotiin ennenkuin pimeys valtaa..
En viitsi enempään kiusii teitä.. tässä on ostos saldo... ainiin.. mä kävin sitten Zarassa ja ostin juttuja sielt... ai ai ai.. soo soo lellu... mutta hassua että kaikki vaate kpl mitkä maksaa esim joku bleiseri suomessa sen 80€ niin täällä se maksaa sen 80dollaria, eli kyllä mä nyt voitin jotain tuolla kaupassa.










anteeksi tää huono kuvanlaatu.
Noitten lisäksi ostin Calvin Kleinin aurinkolasit pilotti malliset.
Bare minerals meikkipuuteri maksaa 17€ kpl,Clinique puuteri maksaa sen 13,5€ jne... eli pitää sitten rohmua varastoon noita meikkejä,kun noin halvalla lähtee.
Tänään ei tietoa mitä sitä tekisi.. hmm..

2 kommenttia:

  1. Siistejä ostoksia x) itekki nyt tekee mieli matkaan!!!

    VastaaPoista
  2. siistejä joo on =D matkalaukut vaan alkaa olla niin täys.. tää Nyci on kyl paha paikka,kun löytää kaikkee kivaa niin paljon.. Etsä lähe kohta reissuun ?

    VastaaPoista

voi kommentoida =)