torstai 9. kesäkuuta 2011

Lääääh.. puuuh.. Kuuma !

Helou !
Täällä sitä ollaan tuskasena. 
Ei saisi valittaa mutta täällä on toooosi kuuma.. Aamulla 08.00 aikoihin lämpömittari kipuaa jo sinne lähes 30 asteeseen.. elikkä päivällä mittari lähestyy sitä 40 astetta... ei kyllä yhtään lapsiystävällinen ympäristö.. joten päätimme jäädä tänään ihan kotiin parhaanystävämme AC:n seuraksi =D Pakokaasu tekee ilmasta vielä nihkeemmän.. heti kun kävelitkin muutaman kymmenen metriä ulkona,niin iho tuntuu tosi nihkeeltä.. hiki virtaa kuin niagra Fall ja niinkuin J sanoi.. siihen tilanteeseen sopiva biisi.


ja todellakin niin kuuma et  tekisi mieli vaan ottaa ne vaatteet pois ja pulahtaa naapurin altaaseen.. hahah..

Eilen me herättiin tosi aikasin, varmaankin siinä 07.00 aikoihin aamulla, sen takia että lähdettiin Central parkiin ennenkuin se todellinen helle aalto iskee. Saavuttiin siinä 10 aikoihin central parkkiin.. Siellä on muuten mahdollisuus vuokrata pyörä ja lähtee kiertelee puistoa.. ja se puisto on sitten ISO. Tunti taksa oli normi pyörä 14 dollarii aikuinen lapset 8 dollarii ja tandemi pyörä 22 dollarii.. =D Vitsi oisin halunnut kokeilla, mutta tunti on aivan liian paljon kun on niin paljon nähtävää ja eläintarhaankin pitäisi mennä. Koko päivän vuokraus olisi ollut liian kallista, joku 46 dollarii... pyörällä saa mennä keskustaan jos haluaa.
Mutta suosittelen tätä , ihan oikeasti..puistossa oli vaikka mitä nähtävää.. Taiteilijoita,katu soittajia, upea kasvillisuus yms.. ja upeita hienoja ravintoloita... Niin joo ja lenkkeilijät siellä =D miehiä ilman paitoja juoksemassa ja naiset tooosi niukoissa vaatteissa.. eli silmäruokaa.. hahah.. 
meille tää reissu puistoon oli vähän floppi, koska kuumuus oli niin paha että hetken käveltyä siellä niin lapset valitteli kuumuutta, naama oli ihan punainen.. enkä tällä tarkoita että olisi palannut auringosta, tottakai aurinkorasvaa oltiin laitettu, mutta siellä oli vaan niin kuuma että aikuinen ihminenkin väsyy tai kroppa ainaskin.
Tunti ehdittiin olla siellä ja sieltä suunnattiin eka Canalst. Vietnamilaiseen ravintolaan.. missä kävin taannoin J:n kanssa syömässä.. yks paras ravintola missä on mahtavaa ja nopeaa palvelua ja parasta RUOKA ! 
Tämän jälkeen oli sitten Soho, missä tarttui ihan liian paljon tavaroita mukaan.















Converset oli löytö 70 dollarilla kahet parit, eli noin 50€ kaksi paria ja vielä tuollaiset matala pohjaiset, just hyvä =D
Ja toiset siniset korkkarit ja PUNAISET smoky hot korkkarit... jee...nää oli 17€ kpl... mutta nyt pitää taas lähtee Sohoon illalliselle tädin kanssa..   ja ensimmäinen kuva missä on se mekko... AIVAN ihana ja maksoin siitä sen 13€ vaan.. tää on yksi vaihtoehto tämän kesän yhtiin häihin.. mutta nyt pakko lähtee... go go go -------> <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)