keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Auttakaamme Haitin asukkaita !

Ihan kamalaa mitä viime aikoina on tapahtunut !
Haitilla on sattunut maanjäristys,suuri semmoinen ja kuolin uhrit kasvaa päiväpäivältä enemmän.. tää on ihan järkyttävää !! Minun mielestä kaikki muut höpinät ja löpinät päivänlehden pääotsikoista saisi sen ajan väistyy tieltä ja Keskitytään ihan oikeasti Haitin eloonjääneisiin auttamiseen !!
Uhreja on enemmän kuin aikoinaan WTC iskussa.
Olen tässä melkein jokapäivä seuraillut uutisia tapahtuneesta,ihan surulliseksi se mut pistää,kun katson miten asiat siellä on niin huonosti ja kun lukee lehtiä,niin "MissViivi Pumppanen sai poikaystävältä kalliin auton" okei hieno juttuhan se on mutta nyt on kyllä tärkeimpiä asioita maailmalla,kun kalliit lahjat ja "varakkaat" poikaystävät.
Eniten mua harmittaa on ne lapset jotka ovat menettäneet perheensä tai eivät ole tietoisia muista perheen jäsenistä.
Uusimpien uutisien mukaan orpoja lapsia on nyt lähes miljoonia,ihan älytöntä.. kaikilla ei ole edes majapaikkaa,koska heitä on niin paljon. mahtavaa juttuhan se on että suurin osa lapsista on lennätetty ulkomaille suojaan ,kun kaduillakaan heillä ei ole turvallista,siellä köyhät ja asunnottomiksi jääneet varastelevat toisiltaan ja aiheuttavat mellakkaa.. tosi rauhatonta.

Joten mitä tässä haluaisin kaikille sanoa että,vaikka meillä kaikilla ei ole paljoa.. mutta miettikää heitä.. He menettivät KAIKEN !
Auttakaamme heitä ,muutamalla taskunpohjalla olevalla kolikolla,taikka jätät muutaman tuopin juomatta tänään tai et osta sitä paitaa tänään ja LAHJOITAT rahat Haitin uhreille. Itse olen tehnyt sen ja aijon tehdä lisää lahjoitusta, jos kaikki tekisi maailmassa näin,niin hekin saisi edes uuden alun elää uutta elämää..

Lahjoituksen voi tehdä punaisenristin keräyksen kautta, elikkä kaduilla tai ihan missä vain saattaa törmätä ihmiseen jolla on punaisenristin liivi päällä ja lipasto kädessä,sinne kun tiputat muutaman kolikon niin se auttaa uhreja.


taikka UNICEFIN kautta:

Unicefin omalla kotisivuilla: http://www.unicef.fi/lahjoita?gclid=CPWfxcjWsp8CFcmOzAodhl2F0g

taikka puhelimen kautta: Voit lahjoittaa myös puhelimella
Soita numeroon:

* 0600-14501 (20,00 €/puhelu+pvm)
* 0600-14500 (10,10 €/puhelu+pvm)

Pelasta lapsen henki
Katastrofin kohdanneet lapset tarvitsevat nopeasti ravintoa, lääkkeitä ja suojaa.

* 12 euroa - neljä lämmintä villahuopaa
* 18 euroa - 20 pakettia energiapitoisia keksejä
* 20 euroa - yhden lapsen rokotteet kuutta tappavaa tautia vastaan
* 445 euroa - teltta katastrofiuhrien suojaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)