keskiviikko 13. tammikuuta 2010

keskiviikko ja uusi asunto !


Tänään on se päivä kun pitäisi mennä allekirjoittaa vuokrasopimuksen.. hassua siinä on että emme kumpikaan olla nähty koko kämppää ... mutta äidin kämppä ollaan nähty niin eiköhän se oo samanlainen pohja kun äipällä.. hope so !

vähän jännittää ja innoissani oon,koska jee meillä on enemmän tilaa..ei tarvii kattoo toista 24/7,voi mennä toiseen huoneeseen tekee omia juttuja .. ja siellä on vaatekomero.. ihanaa.. saan mun vaatteet sinne järjestykseen... Wuhuuuuuu !!!!!
Nyt puhutaan 60 neliöisestä kämpästä ja se on kaksio,missä on parveke ja iso keittiö.. JEE.. pääsee leena opettelee kokkaamaan ja leipomaan ihan rauhassa... ja sit kaikkee pitää ostaa uus sohva,keittiöpöytä,tv taso yms.... uppoo varmaankin sikana rahaa ja SÄNKY ja patjat... höhöh.. eli ihan hyvä vaan et en oo shoppaillut paljon mitään tässä kuussa,enkä varmaankaan nyt moneen kuukauteen tuu osteltuu mitään,kun haluun et kämpästä tulee kodikas..

Toivon vaan että asunto on muuten hyvässä kunnossa.. ja meinaan maalata seinät.. se on ihan salee juttu !

Ainiin ostin eilen sitten volume raudan..se on pieni ja muistuttaa vähän kreppi rautaa.. se antaa hiuksille enemmän nostetta ja makso joku 25e ..ei paha..



pääsin pitkään aikaan käymään ihan omassa kodissa ja olla yksin.. tällainen tulos sieltä tuli


Perjantai on kiirrus päivä... aamulla meen kampaajalle tekee ihmeitä mun hiuksiin,koska äipän synttärit on nyt lauantaina.. as u can see.. juurikasvuu

Jani (mun kampaaja) saa tehä jotain tälle tukalle.. varmaankin vaan raitoja ja vähän leikkaus.. en tee mitään suurta muutosta,kun tukkakin on kuin heinäkasa..eli huonossa kunnossa... pidän itseäni vaaleena niin kauan kun hiukset on ihan ok:ssa kunnossa.. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)