sunnuntai 17. tammikuuta 2010

mamman synttärit 50v

melkoiset synttärit oli lauantaina äipällä... järjestettiin äidille 50 vuotis syntymäpäivät lauttasaaren kiinalaisessa ravintolassa. Kutsuttiin äidin lähimmäiset ystävät ravintolaan.. meitä oli kaiken kaikkiiaan 40 .
Juhlat oli tosi kivat ,hyvää aasialaista ruokaa,rapuineen.. yammyy.. ja seuraa myös.. =)

Vitsi kun aika rientää vaan kauhean nopeasti ,täytän tänän vuonna 24 ! Apua!! ja kaikkee on vielä tekemättä !
missä vaiheessa mä ehdin perustaa perhettä,matkustella ympäri maailmaa ??? töitäkin on niin paljon ja muutakin sotkuja.. nooh..
Noh jotain hyvää sentään on sattunut tämän vuoden alkupuolella.. me muutetaan Janin kanssa yhteen 1 . Helmikuuta Vuosaareen.. hauskinta on et äiti asuu a rapussa ja me muutetaan b rappuun.. =D päästään syömään sinne jokapäivä.. khehehe...

Siis miten stressaava toi muuttaminen on.. kun pitää aloittaa ihan alusta,kun me ei edes omisteta sohvia .. ei mitäään.. onneks meillä on janin 42 tuumanen telkkari ja digiboksi jee... =D käytiin vkl IKEAssa ja kun ei muista minkälainen se kämpän koko oli niin ei ostettu mitään,kun ei voi ostaa pienii juttui jos ei oo sohvia eikä sänkyy..niin tavallaan ihan turhaa on ostaa pieniä juttuja,jos ne ei sovikkaan yhteen.. sitten kun sohva on ostettu.. itseasiassa eilen käytiin suomisoffas ja löysin meille ihanan löhö ison 3 metrisen divaani sohvan.. okei hinta oli lähes tonnii... yööööö.. miks noin kallis ??? =( lellu ei tykkää.. mut kait me otetaan se ,niin päästään sit jatkaa sisustamista tai Leena jatkaa.. =D
Sänky ostettiin eilen ja siihen upposi se 300€,mutta iso jenkki sänky.. pitkä aikaiseen käyttöön..
Lamput ja noi pikkuset ostetaan ikeasta kun iskä on töissä siellä ,niin saa halvalla vähän.. =)
Miks muuttaminen on niin vaikeeta,kaikkee pitää ostaa ja laskee ja sisutaa onko kaikki tavarat yhtenäisiä toisiensa kanssa ja onko sohva tv tason kohdalla hyvä..
Jani sano jo et se pesee kätensä tosta sisustamisesta,ainoastaan mihin se vaikuttaa on sohva,sänky ja tv taso.. niin tyypillinen mies.. =)

Pistän nyt tähän kuvia äipän 50 vuotis synttäreistä..


Mentiin äipän ystävälle meikattavaksi ja hiuksia laitettavaksi.. tää taiteilija on tullut Vietnamista asti ja on superhyvä meikkaa ja laittaa hiuksia ja kaiken lisäksi tosi nopee..

Jani tuli odottaa.. =)

paikan päällä ravintolassa.

synttäri sankari äitiii ..

lellu ja jankkaaa

Ruuat :


Kakkuu ja Pop-champaing




Ja ruoka maistui kaikille =D

Jouduin paikanpäälläkin tehä töitäkin:
Tarjoilua

lastenhoitaja hommia =D


äiti,mummi ja minä

Perhe




hahahahahha.. öö.. en tiiä ?? =D nää on näitä hetkiä

Tämän jälkeen suunnattin sitten Casinolle kokeilee onnea..
Jani voitti 100€ ja mä hävisin 20€ byhyy =( mutta oikeesti mun äiti ja sen kaverit kyllä jaksaa juhlii kuin jotkut teini-ikäiset.. huhuhu.. musta on tullut vanha kun ei jaksa enään juhlia.. =D

the look:

Niin joo,musta sitten tuli vaalee tukkanen.....

1 kommentti:

voi kommentoida =)