sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Kiva viikonloppu takana

Viikonloppu tuli ja meni,ihan liian nopeasti vaikka ei vapaata ollut ollenkaan viikonlopun. Lauantaina oli sitten hyvän ystäväni 24 vuotis synttärit ja hauskaa oli .. jos loppu illan baarikahakkaa ei lasketa mukaan.. .
Mun lauantai päivä kului siihen että olin klo_:14.00 - 22.00 töissä.. ihan mukavan kiireinen päivä oli.
Harmittaa vaan kun aina kun on jonkun synttärit ja saa kutsun joku viikko ennenkuin juhlat niin ei vaan itse pääse heti juhlan alkuun,vaan päädyn aina siihen et ilmestyn töistä suoraan baariin missä ne jatkot yleensäkkin on... ohan se kivaa valmistaa ja aloittaa kemut tyttöjen kanssa ,meikkaamalla,laittamalla hiuksii ja tottakai juoruilemalla.. =D
Tytöt ja pojat oli sitten mennyt kiinalaiseen ravintolaan syömään ja siinä samassa oli karaokee... meikäläinen paineli hommia sen aikaan ... noh muutama viikko niin on mökki keikka meillä.. VIHDOINKIN pääsen mukaan ihan alusta loppuun.. jänskättää.. mitäköhän siitäkin reissusta tulee...
Mikkeliin ollaan menossa ja hauskan pitoa ja pleikkarii,pokerii ja todennäköisesti ALKOMAHOOLIII ja karaokee... 3 tyttöö ja 12? poikaa... oujee =D mutta se siitä mökkireissusta.

Lauantai illan LOOK:


Paidan ostin Nyc


Nää kengät oli kiva löytö Nyc... tosi kivat yksityiskohdat kengis,enkä usko et tuun näkee samanlaisii kenkuleita tääl suomessa.. kengät on applebottom merkkiset .. mutta nää on oikeesti ei talvikeleille suunnattu... näissä kengissä ei oo yhtään pitoo pohjissa,hyvä et Jani oli mukana mun tukena kun kävelin.. niin liukkaat oli.

mut tykkään hirveesti..


nää korvikset... mä kutsun näitä "unen sieppaaja" korviksis.. hahah... Gina Tricot 15,90€ laitoin hiuksetkin ponnarille taakse et korvikset tulisi enemmän esille.. kivat nääkin on =)


ja tällä mielellä baariin ( Tiger)

Jouduin raahaa Janinki mukaan,koska mulla oli niin liukkaat kengät.. jja ihan kivaa et kumpikin pääsee ulos viettää iltaa..

mutta tässä tulee kuvia illasta..



Leenan ja Tankin pakolliset yhteiskuvat =D


Synttäri sankari =)



rakas <3

joo surkuteltiin siinä baari-illan aikana et ollaan kauheen vanhoja,et täytetään tänä vuonna jo 24v...siis ihan kauheeta.. kriisi iski.. en oo enään mikä nuori enään.. kyl sitä toivoo et olisi viel parikymppinen tytsi.. mut aika kuluu nopeesti vaan.. huh.. onneks jani on mua vuoden vanhempi ,niin voin tuntee itseeni ja sanoo et oon nuorempi ja se vanha.. hähähä =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)