keskiviikko 20. tammikuuta 2010

WHY o why ??

Siivosin tänään tän mun ja janin huoneen.. tykkään siivoo ei siinä mitään.. teen sen ihan mielelläni,mutta yhtä asiaa en voi ymmärtää,jokaisella ihmisella on addiktio johonki asiaan,itselläni on tottakai namit,karkit ja vaatteet,mutta toisella osapuolella on.. "nöös nuus" tai "kamelin kakkaa" eli Nuuska.



Ei se mua haittaa jos toinen käyttää sitä,tupakasta en itse henkilökohtaisesti tykkää,koska siitä jaa kauheet savunhajut kaikkiin kiinni.. mutta kun hän käyttää tätä,niin aina kun siivoon,niin niitä ei löydy ainoastaan se yks.. MAX.10 kiekkoa ympäri taloa tai huonetta,osassa on vielä sitä nuuska puruu sisällä,osa toimii sylkykuppina ja osa on taas edellisestä kerrasta jäänyttä purua.. ??? mitä järkee siinä on ? kun käyttää ,niin miks ei voi käyttää yhtä kiekkoa sylkykuppina ja toinen sitten täyttöön,loput voisi heittää roskikseen, vai onko noi loput 10 vain muistona käytöstä ?'hohoho ei voi käsittää ... ei ymmärrä nyt miesten logiikkaa..
noh mut heitin loput tai mun mielestä tyhjät roskikseen,saa nähä kun tuun töistä kotiin tuleeko mitään sanomista... pah !!! =D

Tällaiselta näytäb kun nään ne miljoona ziljoona kiekot,ympäri kämppää..

1 kommentti:

voi kommentoida =)