torstai 21. tammikuuta 2010

to to torstai

Hei kaikki !
Aaapua.. mittari näyttää -18 C ... uuuuaaah.. aika tappavan kylmä ilma tänään,eli tänäänkin todella paljon päälle pantavaa... voi kun voisi jäädä vaan peiton alle muhii ja kattoo telkkarii,ei yhtään huvittaisi mennä tonne paukku pakkaseen.. mut hei virkeemmäksi olo tulee vain..right??

Kävin eilen sitten pitkästä aikaan kaupoissa pyörii ja löytöjä löysinkin... siis ALE rekistä.. =)


Kaulahuivi oli kiva,semmoinen väriläiskä ja intialaistyylinen. 3€ H&M, paita ei ollut alennuksessa 14,90 H&M. Ja farkkupaita oli Gina Tricot 9,90€ alennuksessa,nythän keväällä tulee olemaan farkkumuotia päästä varpaisiin..
Itse olen aina tykännyt farkkumuodista ,mulle farkut on jokapäivän ja elämän se vakivaatetus,istuu hyvin,on kaiken värisiä ja mallisia farkkuja.

mitä oon katsellut niin nyt tulevat kevään muoti kuuluu taas kaikennäköiset farkkumuotia,revityt,kulutetut,haalarit,poikaystävä farkut eli ihan reippaasti tytöt,menkää kaivaa oman poikaystävän farkkuja kaapista ja pukekaa päälleen rennot farkut,jos on liian pitkät niin kääri ne lahkeista,jotta se tekee näistä rento lookin,ei hip hoppia =)
Mekkoja ja hattuja.. parhaiten saat omanlaatuiset ja kuluneet ja revityt,kun ITSE teet sen... itse olen muutamat farkut tehnyt niin,ostanut kaupasta hiomapaperia ja hinkannut sillä farkkuja vasten ja sitten sahalaitasella veitsellä repinyt farkkuja.. omaa mielikuvitusta mukaan.. ja TUSKINPA tulee samanlaiset farkut kävelemään vastaan =D

Tässä olisi Ralph Laurenin kesä mallisto 2010: BUENO ::MIII like it !








piis out.. tää tyttö lähtee ooooooout !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)