perjantai 8. tammikuuta 2010

perjantai

Kävin eilen pyörähtelemässä helsingin keskustassa ... kävin kaikki kaupat ja kolot läpi,niin ei vaan millään löytänyt ja tavallaan kiinnostanut ostaa mitään... ehkäpä se johtuu siitä että kaikki vaatteet oli siinä ALE rekissä ja sikin sokin,tuntu et olin jossain "kaatopaikalla" vaatteet olivat rättejä jotka roikku tai sit oli sekasin pöydällä,no ehkä ihan hyvä vaan rahatkin säästyy johonkin parempaan tarkoitukseen... mun shoppailu into on vaan kadonnut johonki... varmaankin jäi sinne Nykkiin.. =D
Noooh... löysinhän mä kengät huomista varten.. meen viettää lapsuudenystävän synttäreitä ja tytöt lähtee sit maanantaina etelään... SO UNFAIR !!! mäkin haluan johonkin lämpöseen paikkaan... mittarikin näyttää -18 C ....grrrrr...

mutta tällaiset inkkari hapsu kengät löysin.. hauskat ne on =)

Kyl mun on pakko mennä vähän ulos ulkoilee vaikka kylmä siellä on.. en tiiä kyl tost toisesta siipasta jaksaako se lähtee mihinkään.. saa nähdä kun se tulee töistä kotiin..
Jos en mee ulos niin must tulee ihan sohvaperuna joka kattoo telkkarii..

hohoh...

Niin joo .. käytiin kattoo se kämppä sieltä Kumpulasta.. ei oikein säväyttänyt meitä kumpaakaan.. ja ala kerrassa asu juoppo pariskunta jotka polttaa sisällä.. no thank u !!
Hauska juttu on se ,että me saatiin toinen asuntotarjous... tämä sijaitsee vuosaaressa ja ihan mun äidin naapuri rapussa.. hahah XD eli jos muutetaan sinne ,niin saadaan äipä ruokaa ihan milloin vaan.. kheheh... nooh..alue on niin ja näin ..joten me mennään kattoo se asunto ja päätetään myöhemmin,otetaanko se vai ei.. =)
Nyt ootan et Siippa tulee kotiin,niin pääsis ulos syömään ja ehkä leffaanki..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)