tiistai 28. joulukuuta 2010

pikkumusta

jeps. Löysin ehkä sen yhden ja ainoan täydellisen pikku mustan itselleni,joka voi olla tulevaisuudessa moneenkin tilaisuuteen käyttöä. Lauren Conradin kirjassa (Style) puhutaan,kun löydät sen yhden täydellisen mekon,niin siitä pystyy muunnella vaikka mihin tilaisuuteen,rentoon pukeutumiseen taikka ihan yökerho mekkona.
Mekko on Zarasta ja hintakin oli 25€. Aika Klassisen mallinen ja joustavaa materiaalia.
Tykkän tuosta mekosta vaikka se näyttääkin tosi simppeliltä,mutta malli oli just sopiva ja noi hihat tai olkaimet ovat vähän leveähköt. Omistan näääs leveät olkaimet niin ne peittyy hyvin juuri paksujen olkaimien ansiosta.
Täydelliset mustat samettiset korkkarit sitten myytiin heti Zarasta .. =( Olin kuolannut niitä kesästä asti ja odotin että ALE tulee,niin nappaan ne kotiin.. mutta joku ehti napata ne jo.. =(
lohdutukseni nappasin nämä parit kotiin,ei hassumpi mustat korkkarit missä ei ole yli korkeat korot.. eli voin pitää ne päällä kavereitten seurassa.. haha =D
12,95€ lähti Zarasta.'


Joku vinkkasikin et kertoisin mun työpaikasta.
Mites mä nyt kertoisin mitä mä teen.. =D
Kaikki tietää tai nyt jotka ei tiedä,niin työskentelen Ravintolassa tai oikeastaan kahvila ravintolassa Baarimikkona. En ole baarimestari ammatiltani vaan tarjoilija.
Ja siihen liittyvää... asiakaspalvelua ja drinkkien tekoa. Asiakaspaikkaa on lähes 175 ja työskennellään aika usein yksin,joten vastuulleni jää tuotteitten myyminen baaritiskillä,lasien korjaamista,tiskaamista, pöytiin myyntiä ja asiakkaan viihdyttämistä tai noh ei sillein sirkus temppuja,mutta sosiaalista palvelua. Työpaikkani on aika tasokas,eikä mikään k-18 paikka.
Näitten lisäksi kun olen vuoropäälikkö niin hoidan kaikkea paperi ja tausta hommia ja huolehdin muista työkavereista,eli koko ajan on tekemistä,pitkiä päiviä ja juostaan koko ajan. Ei ole aikaa istua taikka kun on kiirre kausia ,niin ruokailukin jää joskus kokonaan pois.
Työni ansiosta olen pysynyt suht samoissa painoissa jo 4 vuotta,eli kuntosalia en tarvitse.
Kesällä meillä on aivan upea terassi ,se on aina ihan täpötäysi ..
Huonoja puoleja on pitkät päivät ja yö vuorot,mutta ravintola elämää on juuri tällaista.. oma rytmi sekaisin ja välillä stressaavaa..  ihan oikeasti =D
Välillä sitä toimitaan portsarina,välillä rakkauden asiantuntijana tai ongelmien ratkaisijana.. voi olla et huomenna joutuu olla putkimiehenä muutaman tunnin tai sitten sähkömiehenä.. me ollaan monitaitoisia... believe me or not.. =D
Mutta tykkään mun työpaikasta,se on mulle kuin toinen koti... ehkä välillä melkeen toiminutkin niin =D

Jaaa.. Hemingways on kyseisen ravintolan nimi =)

Tää kuva on joku 3 vuotta vanha,löysin sen jostain toooosi vanhasta arkistoista..
hahahah.. työkaveri on ehkä vähän väsynyt =D

Kysykää vaan lisää ihan mistä vaan =D

3 kommenttia:

  1. Vau, oot kyllä ahkera Lellu, tosi hyvä juttu että viihdyt työpaikassasi! Se on tärkeää jaksamisen kannalta. Ja toivon sulle jaksamista, kuulostaa oikeesti kovalta! Ihana mekko ja kengät!

    VastaaPoista
  2. Hei,

    Törmäsin sun blogiin ja aloin vähän lukea, mielenkiintoisia juttuja :) Onks sulla sähköpostia, johon vois kirjoitella? :)

    VastaaPoista

voi kommentoida =)