sunnuntai 26. joulukuuta 2010

tapaninpäivä

Heei mussukat !
Tänään tosiaankin piti lähteä Iittalassa käymään. Aamulla tuli puhelinsoitto J vanhemmilta että ei kannata lähteä autolla minnekkään,kun siellä on yön aikana satanut niin paljon lunta ja muutenkin uutisissa varoiteltiin huonosta ajokeleistä. Katsoin ulos ikkunasta ja kivastihan siellä sitä luntaa tuprutti, on se oikeasti inhottavaa ajaa autolla jos ajokaistat on tosi huonossa kunnossa.. päätimme sitten olla vaan ihan kotona.. Arvatkaapas alkaako seinät kaatua jo päälleen ?
Ei tässä mitään,telkkarista ollaan katseltu MTV kanavalta Run´s House maratonia,itse kun en pysty hirveän kauan olla paikoillaan,niin menin ottaa pikku tirsat huoneeseen.
Mulla on ihan älyttömän huono tietokone tuoli,se tekee mun häntäluun kipeeksi ja nyt ei pysty oikeen missäkään asennossa istua tai makaa.. sen takia mun osalta telkkarin katselu ei oikein nappaa nyt.
Paitsi tänään tulee JIM kanavalta Tsunamista juttua... tänään tulee 6 vuotta täyteen kun se tapahtui. Se on pakko katsoa vaikka surullisia ja huonoja asioita tapahtui.. itse ei vaan ymmärrä koko tilannetta,kun ei ole kokenut sitä ( toivottovasti en tule ikinä kokemaankaan koko asiaa).. siksi asia kiinnostaa,kaikki dokumentit ja tosi asiat ovat kiinnostavia.
Tänään en ole yhtään syönyt jouluruokaa,eiii jaksaaaa.. =D Tulee ihan just korvista ja nenästä ulooos. Onks teillä sama juttu ? Vai oletteko jo ehtinyt turvautua jo noihin pikaruokiin ?
Miksi suomessa ei ole mitään kiinalaisten online tilaus juttua tai sushi online,nyt juuri olisi tarvetta saada tilattua ruokaa kotiin.. I know.. mä oon LAISKA !! hahahah =D

Tulipahan sitten netissä kummiskin pyörittyä ja kamalan löydön tuli tehtyä.. Voi Jimmy Choo,pysy vaan niissä kauniissa leningeissä,vaatteissa ja kengissä vaan, MUTTA jätä ne UGGsit ihan rauhaan...
Yksinkertaisuus on kaunista.
Tässä on Jimmy choon suunnittelemat kengät UGGseille.
 kuva otettu amppari.com
Ja mitä kylmiin ilmastoihin,niin olisi vielä hakusessa tämmöinen tyylikäs takki. Varmasti lämmittää kylmillä keleillä ja on vielä tyylikkään näköinen,mistä mä löydän tämän tyylisen takin ?
kuva lainattu  http://www.celebritystyleguide.com/  

Kourtney Kardashian osaa vaan nämä tyylin salat ,ihana hattu ja turkkistakki.
http://www.celebritystyleguide.com/


Ja mitä tästä nuoresta tytöstä.. iän myötä kun on tullut enemmän niin hänestä on varttunut todella tyylikäs nuori nainen JA aivan Pähee takki !!! MULLE toi !
Emma Watson

Huomenna tosiaankin on ihan normaali työpäivä. Uuden vuoden suunnitelmat on vielä hakusessa,onko teillä jo selkeät suunnitelmat ?
Mutta hyvää tapsan päivää kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)