tiistai 31. toukokuuta 2011

rannalla

ihanaa oli päästä takaisin meren lähelle. Se ääni ja kuumuus ja laiskottelua siellä rannalla.. jeee... harmikseni tämä oli vain pika pika käynti rannalla koska oli siskon lapsia mukana. oli niin kuuma et heti kun jalat kosketti hiekkaan.. tai kun otti 5 askelta , niin jalkapohjassa tuntui älytön kuumuus, tuntui että olisi kävellyt tulikuumien hiilien päältä..
Mä kävin uimassakin.. tai noh.. muutama pulahdus sinne veteen ... aallot oli kyllä tosi hurjia että aina kun tuli super iso aalto ,niin se oikein imi mut melkeen sinne veteen takaisin... niin voimakas virta oli.


Voi että .. nyt on kyllä pakko taas ottaa nokoset.. jokos siellä on alkanut jo rantakelit ?

Riverhead mall ostokset

Elikkä tässä olisi ne ostokset, tää netti ei ole tänään yhtään skulannut... ihan kauheeta.... enkä missään nimessä ole riippuvainen netistä... Enpä =D














Siinäpäs ne olikin sitten.

shopping and Camaro today

Heipparallaa !
Tänään ollaan herätty aikaisin jä lähetty liikenteeseen..
Mä itseasiassa oon herännyt melkeen joka aamu jokus 06.00 aikoihin ja jäänyt makoilee sänkyyn siihen 08.00 asti... en tajua.. ?
Anyway.. tänään lähdettiin sitten ISOon kauppakeskukseen joka sijaitsee Riverheadissa.. lähes tunnin matka täältä Hamptonista.. ihan kivaa päästä kauppakeskukseen,missä kaikki kaupat on yhden katon alla.
Kauppakeskuksen nimi on Riverhead mall, ja siellä oli ne peruskaupat.. Macy, JCpenny,Aldo,iiiiiiiso victorias secrets kauppa mistä olisi voinut haalia vaikka mitä kotiin... mutta odotan mielummin sinne keskustan VS kauppaa,mistä löytyy kaikki jutut.. eli tällä tarkoitan ne hot stuffit ;D Ja Abercrombie & Fitchin kauppa. (mun ja J:n lemppari kauppa...) ja forever 21..







ja mitä tuli kotiin ?
Näette myöhemmin pelkistä ostoksista mitä olen haalinut kotiin... ostin yhen söpön mekon, kelatkaa.. minä mekossa..??? siis huh..
Mulla oli tänään mun uudet sandaalit jalassa,ei olisi pitänyt laittaa ne jalkaan kun alkoi hiertää mukavasti kantapäitä ja muutenkin 7 tunnin maratooni kävelyllä kauppakeskuksessa... auuu.. nyt mun jalka huutaa hoosiannaa.. tyhmä minä..
Sitten kun oltiin saatu tarpeeksi kaupoista, niin lähdettin syömään.
Ravintola oli lapsiystävällinen paikka,joten sieltä ei saanut minkäänlaista alkoholipitoisia juomia... sieltä sai kaikke just jenkki ruokaa..hampparii ja ranskiksii yms.... ja ne super jälkkärit ice cream with cherry on the top... slurps.. jätin kummiskin jälkkärin väliin, kun mun kanasalaatti oli ihan överi iso... super hyvää mutta aivan liikaa... miksi pitää aina olla liian paljon ?




Täälläpäin on kyllä vaikeeta pitää kuntoa yllä,elletsä oikeasti harrasta jotain.. houkutuksia on täällä niin paljon..

ja minä autokyydissä.. mulla oli huppari päällä koska ilmastointi oli niin täysillä ja oli super kylmä, niinkuin kaikissa ravintoloissa ja kauppakeskuksissakin on kylmä.



päivän kohokohta mulle oli... CAMAROO:



Ensinnäkin.. Wow mikä sisältö tuossa autossa oli, tuntui että oli jossain avaruus aluksessa ja sitten en osannut avata ovea sisältäpäin,kun en löytänyt kahvaa missään...se oli ihan edessä ja alhaalla se kahva...
ja sitten mun suht pitkille koivelle..jäin jumiin ratin ja penkin väliin
Aika jees kaaara.. =D
Täällä kun ei tarvitse olla mikään miljonääri et voi ostaa hienon auton.. ihan perus tuloisilla perheellä on varaa escalade autoon tai BMW maasturiinkin... aikas jännää..
Huomenna on biitsi päivä.. täällä kun lukemat alkaa olla ensviikolla lähes 30 astetta,niin pakko hankkii brunaa ennenkuin palaan suomeen... pääsee mun VS-bikinitkin heti käyttöön...
Tää tytsi menee nukkumaan än yy tee nyt... ZZzzzzzzz <3 =D

maanantai 30. toukokuuta 2011

memorial weekend

Tänään sitten oli luvassa barbequeta.. siis mä oon niin täynnä.. jos joku löisi mun masuun.. niin veikkaan että tulisi safkat takaisin ylös ja äkkiä.. =/ miksi aina kannattaa tai pitää ahtaa ruokaa niin täyteen mahaan, et tulee se fiilis että räjähtää.. ? .. kraaah..
Mä löysin super kivat topit tänään TJMaxista... ja aika edullisella hinnalla lähti, eli 13 dollarii per kpl.




Elikkä ketjuja edestä ja takaa.... muutenkin kun laittaa tuon topin päälle, niin tarkoituksella laittaa tosi kivan väriset rintsikat alle että ne vähän vilkkuvat sieltä.. =D
Tässä teille ne kivat hamptonin kaupat.. Tai oikeastaan kaikki kaupat täälläpäin ovat tuollaisia..



katsokaa näitä kaunokaisia... oooooh.... =D


ja sitten ne brb kuvat...




peace out... hyviä öitä sinne =)

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

tavoite 2015 ehkä

Selailin taas tuota netti maailman ihmemaailmaa.. ja eksyin semmoiselle sivustolle, missä oli yli 100 kuvaa.. upeita naisia.. huippukunnossa ! Terveitä ja litteä vatsaisia naisia... huh ! Tämän kun katsoin ja pää alkoi painua alas.. satuin vilkasemaan omaa masua... noooh... "olihan se joskus kans litteä" tuumin.. En välttämättä six bäkkiä halua,mutta kiinteän ja pyykkilauta vatsan... sitä pyllyykin vois kasvattaa ja kiinteyttää... Olen aika laiska käymään missään salilla tai muutenkaan ylläpitää mun kropasta huolta... mun elämässä urheilu on mun työpaikka... siellä tosiaankin saa nostaa painoja (30kg olut tynnyrit),pieninä painona toimii limuboksit (10kg) ja sitten täysinäiset plo korit,jotka painaa ehkä sen 5 kg... juoksuratana toimii työpaikkani tila... ja varsinkin kesällä se on yhtä maratoonia vaan.. plus se helle siellä.. hahahaha =D
Tähän kesään mun kesäkunto ei enään kerkiä, joten jospa pikkuhiljaa yrittäisi skarpata,niin pääsisi siihen kesäkuntoon ennen 2015...





kuvat lainattu: ampparit.com sivustosta.




mua vähän vihloo hampaita ,tosta eilisestä.. valkaisujutusta.. se on ihan normaalia..
mutta nyt taas.. go go go ---------------> later ..