sunnuntai 29. toukokuuta 2011

hampaitten valkaisu

Hampaitten valkaisu.. hmm.. niitähän on vaikka monia toimenpiteitä... Niitä muutaman sadan euron kalliita käyntejä, mutta ne tosiaankin pysyy sitten.
Sitten on tämmöinen tuote kuin Crest.. hampaitten valkaisu koti käytössä. Kaikilla tai suurimmalla osalla täällä kaikilla on super valkoiset hampaat. Semmoiset kunnon pepsodent jenkki smile tyyliset, oikein häikäisee kun niihin katsoo..
Muutamien vuosien sitten kun käväisin täällä, niin rohkenin kysyä yhdeltä myyjältä, että miten hänellä on niin valkoiset hampaat, niin tämä sanoi että ihan Crestinin valkaisu teipeillä hän on saanut valkoiset hampaat. Ja tosiaankin tätä myydään vain täällä jenkeissä ja Hong kongissa... tottakai sitten netin kautta saa, mutta se maksaa jo paljon.
Elikkä pakkauksessa on ylä ja ala hampaille tarkoitettu teipit,mitkä kiinnitetään kiinni hampaisiin ja annetaan vaikuuttaa niin kauan ,kuin pakkauksessa kerrotaan. Tässä tapauksessa pidän 30 minuuttia.

näitä on niin paljon eri pakkauksia ,mutta kaikki ovat tehokkaita.

ja sisältö:



ja ajatukseni tässä postauksessa on se ,että pääsette seuraamaan miten paljon tämä tulee valkaisemaan mun hampaita.... kuuri kestää sen 21 päivää, eli kerran päivässä tapahtuu tämä hoito. Kun teipit on kiinni hampaissa, niin semmosta pienen pientä kihelmöintiä kyllä tuntuu.. ei satu todellakaan.. tuntuu siltä kun laittaisi xylitoli purkkaa huulen ja hampaitten väliin =D
Heikko hermosille, voitte skippaa nämä seuraavat kuvat.. koska tässä näette mun "kauniit " leegot =D

näissä on sitten melko vaikeeta puhua,kun tuntuu että kuolaa valuu yli.. joten kannattaa tosiaankin olla vaa suu kiinni tämän toiminnon aikana.
mutta lähtö vaihe alkoi tästä:

21 päivää vielä... -------> niin saan hope so mun jenkku hymyn.. khihih

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)