lauantai 28. toukokuuta 2011

Apple in my eye

Huh ! takas päästiin takaisin.
Tänään tosiaankin lähdettiin ajaa autolla sinne manhattaniin... vinkki... jos haluat kunnolla pääsee shoppailee ,niin ÄLÄ missään nimessä lähde lapsiperheen kanssa shoppaa... siitä ei tule mitään.  Eli rivienvälistä kun luette, mun shoppailu saldo oli tänään 1 !  2 tuntia ajettiin sinne ja shoppasin tasan tarkkaan vain yhdet kengät.
Me mentiin tänään hakemaan siskon miehelle se virallinen ajolupa tähän maahan. Eli jos haluatte joskus ajaa autolla täällä, niin lupa pitää hakea Nykistä suomen pääkonsulaatista ja se maksaa 44 dollaria. Siihen meni tunti kun etsittiin paikka ja sitten tämän jälkeen alkoi se hemo kävely.
Lämpöä oli tänään yli 27 astetta... siis huh.. hikivirtasi vaan otsassa koko ajan,niinkuin sanoin ..meikkiä ei tosiaankaan tarvitse kun ne sulaa pois.
Oli kyllä ihanaa nähä taas se Iso omena, se suuruus ja ne valot... yhtä upeat ne ovat kuin silloin viimeksikin.
Täällä muuten maksaa Bare minerals meikkivoide puuteri sen 20€ ,suomesta ostin niin jouduin maksaa siitä sen 45€, että taidanpahan hamstrata kotiin muutamia purkkeja...
Niin jos lapsia on mukana reissussa, niin suosittelen OSTOSKESKUSTA missä voi shoppailla rauhassa, eikä ole niin paljon väkeä.





















kuvat on sitten epäjärjestyksessä... ne alkaa tästä häntäpäästä ylöspäin... mun tietsikka ei vaan suostu laittaa ne järjestykseen.
Tänään täällä oli muistojen päivä, joten keskustassa näkyi noita merimiehiä valkosissa uniformuissa ja sotilas miehiä =D Tosi kivaa oli...
jeps... mitäs sitä huomenna sitten tekisi ?

2 kommenttia:

voi kommentoida =)