tiistai 24. toukokuuta 2011

autoja

Täälläpäin jos jostain tykkään , joita täälläpäin näkee jatkuvasti ympäri ämpäri niin on Massiiviset autot. Korkeat,näyttävät ja massiiviset.
Eilen lähettiin ajelee autolla Burger Kingiin... nam... siinä yhdessä tien pätkässä oli Escalade talli, porche, lexus ja muita huipputalli myymälöitä.. Mentiin niin nopeesti niin en kerennyt kuvia napsia ..



Autot täällä on paljon halvempaa kuin suomessa,sen takia tuommoisia näkee lähes jokatoisella... täälläpäin nämä ei harrasta mini autoja..
Tänään sentään jossain edistystä... heräsin joo 5 aamulla taas, mutta olen makoillut tässä sängyssä siihen puol kasiin asti.. Eilen sitten sinnittelin siihen ilta kymppiin asti ja nukahdin.
Eilen käytiin sitten pikasesti lähikaupassa. Mukaan tarttui mini suoristaja,millä sitten pystyy kihartaa samalla tukkaa...  otin kyllä mukaan föönin ja hiustensuoristajan,mutta ne ei toimi täällä.. höh =/ watti määrä on eri kuin suomessa... sitten ostin Crestinin hampaitten valkaisijan... olen käyttänyt muutamia kertoja hampaitten valkaisuun ja se oikeasti toimii... hintaa tällä oli 41 dollarii eli noin 30€...
Tänään sitten olisi vierailu Victorias secrets kaupassa.. uu laa laa.. joka naisen unelma kauppa.. khihihi... pääsen ostelee niitä ihania tuoksu juttui and sexy ,hot stuffeja =D
mutta nyt aamupalalle..

Kiva kun näitä muksuja haetaan kouluun keltasella koulubussilla ihan hima oven edestä... miksi mun kouluaikana ei tehty niin ?? kaikki ne aamukiireet ja kiukuttelut olisi säästynyt =D cooool.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)