lauantai 27. helmikuuta 2010

hipe hei !!

voi hitsi kun on monta päivää nyt kulunut täs viimeisestä blogi kirjoituksesta... huh..
Oon ollut niin paljon töissä ja piti vähän suunnitella poikaystävän synttäreitä ja lahjan tekemisessäkin meni todella paljon aikaa..
Oikeesti ,sitä kun mietti ja mietti useita viikkoja ja kuukausia mitä se toinen toivoo syntymäpäivälahjaksi... yritin miettii mitä Jani tarvitsi ja oliko se asia hyödyllinen... yritin muutaman kerran kysäistä et: " mitä sä toivot synttärilahjaksi?" niin vastaus oli vaan" emmä tiiä".. jaa.. mitä tosta voisi sit päätellä.. huh.. Yritin miettii et,noh joku kenkä pari ehkä ?
mutta sit katoin meidän vaatekomeroo ja siel koristi muutamat kymmenet parit Niken force lenkkareita.. joten sen idean skippasin,kävin sitten itäkeskuksen tatuointi paikassa kyselee hintatietoja,niin joo ihan hintava se oli...ei se haittaa,mutta aikaa sai vasta heinäkuun loppupuolella..eli senkin sai unohtaa.... mitä sitä oikeesti voi ostaa toiselle lahjaksi,jolla on melkein kaikki mitä on..

Sitten sain idean.
Itseasiassa tää idea syntyi kun mentiin joskus aikoinaan Janin kanssa kattoo se UP elokuva eli kohti korkeuksia elokuvan..eli ne jotka ovat nähneet sen ,niin tiiätte .. =)
Kaivoin meidän molempien läppäreistä meistä kaaaaaikki yhteiskuvat vuosien takaa.. trust me.. niitä kuvia oli yli 200 ja vanhin kuva oli 2004 vuodelta kun me ekan kerran tutustuttiin toisiimme.. oli niin hauskaa kattoo ne kaikki vanhat kuvat, ne muistot,ne matkat ja se miten vuosien varrella ollaan muututtu..

Tein niistä muutamista sadasta kuvan yhden kirjan ,joka kertoo miten me Janin kanssa tavattiin,kaikki ne vanhat 2004 vuoden teksti viestit Janilta mulle.. tähän aikaan asti.. miettikääpä miten kauan siinä meni... TODELLA kauan.. mutta oli se sen arvoinen ja Jani tykkäsi todella paljon.
Me deittailtiin joskus 2004 jouluna ja muutaman kuukauden se kesti,sitten se vaan loppu kesken..ei nähty ,ei pidetty yhteyttä.. ei mitään.. ja nyt 2008 neljä vuotta sen jälkeen me löydettiin toisemme ja tässä me ollaan... kohtalo =D

Tän näköinen se kirja on:






Ihan ensimmäisiä kuvia meistä vm.2004

Silloin kun oltiin nuoria,laihoja ja kauniita,... hahaha =D


Meidän ensimmäinen matka johonki... matkakohde täs taisi olla Egypti.

Torstaina oli Janin synttärit,niin tein hyvää ruokaa ja annoin tän kirjan silloin janille ja lupasin sit sponssaa tatskan heti kun vaan tietää kuvan. =)
Sitten mentiin myöhemmin illalla kattoo Ystävänpäivä elokuva joka oli tosi hyvä,romanttinen ja hauska.. ja loppu illan oltiin kotona ja meidän piti pelata Guitar heroesii,mut molemmilla oli öitä seuraavana päivänä,niin oltiin vaan sitten rauhallisesti loppuillan kotona..
Kierreltiin me joo keskustassa kun oli niin nätti ilma..

Torstain ulko asu oli tämmöinen:



Farkkupaita: H&M
valkoinen paita: H&M
Housut: Macy
simppelii mutta tykkään


Ja tää oli kokopäivän ilme.. sen takia kun Jani sai silloin nakittaa mua kokopäivän..no joo ihan ookoo kun toisella oli syndet.. onneks niitäkin päiviä on kerran vuodessa..ei tartte kun kerran vuodessa totella toista..=D



Perjantai ulkoasu oli tämmöinen:







Cowboy bootcut jeans: Zara
Valkoinen paita: Zara
keltainen toppi: H&M
vyö: Second hand

tiistai 23. helmikuuta 2010

jalkapallo leski




niin tänään taidan taaaas jäädä kakkoseks jalkapallolle... on se vaan joillekkin tärkeetä "Janille" se on elämä tai kuolema asia... mutta onneksi mulla on kone missä voin kirjoittaa blogia ja lukea lehtiä. ..


Ellen uusin numero..jeeee... sieltä löytyy niin paljon kaikkee uutta kevään muodista ja ostoksista.. kivaa


Tatuointi lehti.. meinataan ehkä käydä tatuointi messuilla,jospa siellä pääsis vaikka jatkaa vähän molempien tatskaus juttuja..

kaksi hyvää lehteä voin lukea sen aikaan,kun toinen röhnöttää sohvalla,huutaa kun joku seinähullu...

siksi aina meen toiseen huoneeseen piiloon,kun toinen saattaa ihan oikeesti matsin aikana huutaa suoraan korviin.. tai hyppii ja pomppii...siksi lukittaudun huoneeseen ihan turvallisuuden vuoksi. =D

uuus tukkaaa.. jiiiih !!

Heippa !


mulle nää muutamat päivät on ollut vähän vilkkaita..töitä,töitä ja töitä on ollut paljon. Lumipyryjen ja kinoksien kanssa taistelua,kylmä tuulen kanssa otettu yhteen ja tänään sitten värjäsin mun hiukset vähän vaaleemmiksi.. Mun hiusväri alkaa jo kohta muistuttaa mun älykkyys osamäärää.. kheheh =D

nyt tässä kun satuin selaamaan mun vanhoja kuvia,niin huh.. on tää tukka ollut aika kaksi värinen tän lähes kymmenen vuoden aikana.. vaaleita raitoja ollut,mustat hiukset,siltä välitlä ja nyt koko vaaleenaa... tukan pituus on ollut aika samaa..
tässä olisi muutamia kuvia vuosien takaa..


Tää tukka mulla oli silloin..hmmm kun olin joku parikymppinen..aaah.. tykkäsin tosta tukasta,siinä oli vähän vaaleita raitoja ja sitten tummia sekaisin myös... vitsi... ne oli kyl hauskat


tää oli myös samalta vuoden aikana.. kesät mulla on yleensä vaaleet hiukset ja sitten talvella,tukka muuttuu tummiksi.. aika rasittavaa hommaa hiuksillehan se on värjätä tummista vaaleiksi..

Sitten oli tää vaihe.. halusin kokeilla otsatukkaa.. en oo nyttenkään vielä ihan varma sopiiko otsis mulle,mutta ihan kivaa aikaa sekin oli ..kauhee vaikee oli vaan laittaa niitä aamulla,kun ne oli joko silmillä eessä tai ylhäällä pystyssä.





Sitten alkoi tää tumma kausi.. halusin että ihmiset ottaa mut vakavasti ja et näytän vanhemmalta ja et ulkonäkö olisi... "kova"


Uusi vuosi bileet vuosi mallii 2008-09 ? silloin oli naamiais kekkerit..


tällöin tykkäsin mun hiuksista ja väsäsin noita laineita aika paljon.


sitten oli sivuotsis kehissä taas.

Kesä tuli sit,tukka lyheni vähän ja TAAS vaaleni :



Ja sitten nyt tää tukka on tän näköinen







ja kovalla työllä tää tukka on tän värinen ,varmaankin neljännellä käynnillä näistä hiuksista saattiin tän väriseksi,on kiehunut tukka foliossa melkein kalloon kiinni.. hahah..siis niissä olisi voinut vaikka paistaa kananmunaa... se on sitä kun mustasta lähtee värjää vaaleeksii,niin kova prosessihan se on. Onneksi mulla on mun luotto kampaaja Jani.. siis ei mun Jani vaan mun oma kampaaja Jani,joka tekee taikoja mun hiuksiin,..... thank uuuuuu !

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Lazy Sunday

Sunnuntai ja vapaapäivä !
Aamulla heräsin jo klo:09.00.. en ymmärrä miksi,vaikka menin eilen joskus kolmen jälkeen nukkumaan.. mutta aloitin heti tiskaamalla ja imuroimalla koko kämpän.. toinen vaan veti sikeitä vielä makuuhuonessa,kun tulin imuroimaan sinne.. =D
Tämän jälkeen sitten tein Spagettia lihapullilla pikkuvelille.. huoh.. heti paljon aamutoimia aamulla.. sitten oli vihdoin ja viimeinkin aikaa itselleni.

Lähettiin aamulla aikaisin liikkeelle,kun halusin käydä IKEAssa ja muissa sisustuspaikoissa ostelee ja kattelee tavaroita tähän kämppään,kun meidän seinät on valkoiset niin niihin on pakko saada jotain ,muuten tää näyttää liian valkoiselta ja kolkolta.

Tältä mä näytin kun lähin ulos,mittarikin näytti -20 astetta hurrrrrr...




nää on todella mukavat ja lämpöiset inkkari kengät,sisällä on villavuoria ja mä käytän todella harvoin mitään valkoisia kenkiä, nää sitten löysin Spirit Storesta ja hintakin oli vain 17,50€


Perus farkut Macysta
Liivi: Zarasta
Raitapaita : Onlysta
Valkoinen villapaita: Gina tricot



Toppatakki päälle ja nokka kohti itistä !


Käytiin sitten syömässä lounasta ja Janin kanssa semmoisessa ,mikäköhän se ravintolan nimi olikaan ? hmmm... Suomalainen Grilli ? eli paikassa myydään perinteisiä suomalaisia ruokia Esim: Poronkäristystä,Lehti tai grillipihviä,muikkuja,mummonlihapullia yms.... Ihan hyvää oli ruoka.
Otin itselleni vain pienen paistetut muikut salaatilla ja Jani otti pihvii muussilla.. Vitsi ne muikut oli kyl super hyviä ! vaikka n oli niiiiiiin pienii kaloja,sanoinki Janille et nää fisut kyl on varmaan jostain akvaariosta ongittu mun lautaselle... vitsi kun muistelen noita muikkuja niin kuola vaan valuu.. yammyyyy...

okei..aika onnettoman näköisii noi fisut oli.. =)




Sitten lähettiin suoraan Ikeaan.
Sieltä me ei kyllä hirveesti ostettu mitään,muutamia kuvakehyksiä thats it !
Kodin anttilasta me löydettiin muutama kuvajuliste,joka tulee sitten joskus kun me keritään niin koristamaan meidän ihania valkoisia tapetti seiniä.. sitten joskus.. =D

Päivän melkein kohokohta oli sitten mun siskon lapsien näkeminen. Siis vauvakuumehan siitä tulee ,kun näkee niitä mussuja tepastelevan ympäri kämppää.. ihania päivän piristäjiä molemmat oli.. ja tulipahan samalla katsastettuu siskon uutta kämppää... hienohan se oli.. sekin tosin oli vielä muuttovaiheessa.. laatikoita jokapuolella.

mutta nää jos ei mikään,niin saa mun päivät hymyilemään








Ja niin Kiitos taas Puotilan ostarin vietnamilainen ravintola ,yhtiömme kiittää taas maukkaista ruuista =D






Ja sitten siihen loppu illan osuuteen.... maailman parhaan sohvan löhöömiseen,Sherlock Holmes elokuva karkkia ja peitto.. aaaah...







tää tyttö menee nytten nukkumaan ...hyviä öitä kaikille,nukkukaa hyvin =)

KYLMÄ !

Siis huh.. pääsin just töistä ja ei siinä mitään.. autollahan mä kuljen töihin,mutta jopa se muutaman minuutin kävelymatka autolle... brrrrr... kylmä tuuli puskee naamaan ja mittari näyttää -20 astetta... tuntuu että maailman loppu tulee ja et oon Siperiassa !!
Mun viikonloppu on ollut vähän tylsä,töissä lähinnä ollut vaan ja kotona... oon ihan rakastunut meidän uuteen sohvaan ja sänkyyn... siis niissä on niin ihanaa olla vaan ja nukahtaa... onneksi en lähtenyt tänään minnekkään kun luntaakin tupruttaa huolella. Saa nähä käynnistyykö mun auto aamulla ja et onko se ihan lumenpeitossa koko kapistus..
Mutta sunnuntaina olisi tarkoitus lähtee taas aikaisin aamulla Ikean ostoksille,jospa tää talokin alkaisi näyttää jo kodilta.. puuuuh.. tää ei tuu olemaan ikinä valmis.. =S mutta huomenna jotain pientä ostosta ja muuten vaan koti-ilta poikaystävän kanssa ,katellaan leffoja,syödään hyvää ruokaa ja löhöillään meidän uudel sohval... ei voisi olla parempaa viettää sunnuntai päivää... Lazy Sunday be ready.... mä ainaskin olen,kun se on vapaa päivä mulle ainaskin.. =D
mutta öitä kaikille ja hyviä unia =D

torstai 18. helmikuuta 2010

what a sunny day !!!



Ihana aamu,ihana auringon paiste ja ihanaa ..sohvan pitäisi tulla kohta.
Nukuin tänään toooosi pitkään,menin eilenkin siinä 23.00 jälkeen nukkumaan ja heräsin siinä klo:11.00 aikoihin eli kellon ympäri suunnilleen vedin.. =D
Nyt tässä odottelen että meidän kauan odotettu sohva tulee tänne kotiin.. pitäisi kyllä kohta olla täällä.. muuten leena ja jani suuttuu.. murrr..

Suomi voitti eilen jääkiekossa venäjän 5-1,tosi hieno juttu !
Mähän en kyllä yhtään seuraa urheilua,paitsi poikaystävän jalkapallo matsit ja sitten jos suomi on päässyt Finaali otteluun,niin niitä mä voin seurata.. mutta en muuten..
Viime kesä meni taas aika paljon jalkapallon parissa ja silloin vietin mun kesänkin Pietarsaaressa ,kun silloin Jani pelasi Ff Jarossa.. ihan kiva pikkuinen kesä kaupunki se on. Nyt taas pääsen seuraamaan Jania helsingissä Viikkareitten seurassa.



Home is where ur story begins.. <3

Wohooooo.. sain just puhelin soiton että sohva saapuu 15 min päästä.. ou jee ou jee.. =D

Tässä olisi muutamia kuvia kodista:


Tää hyllyn ei pitänyt alunperin olla näin,alun perin noi isot laatikot olisi pitänyt porata seinään kiinni,mutta ihan turvallisuuden vuoksi jätettiin ne palat päällekkäin ja kävin sitten erikseen ostamassa noi laudat ja janin iskä porasi seinään kiinni,ihan kivannäköinen siitä tuli loppujen lopuksi ja noi pienet valot,jotka ei näy tossa kuvassa .

Vähän lamppuja:







Ostettiin tää taulu,koska tää taulu muistuttaa meidän Nykin reissua ja aina kun katon sitä tauluu,niin tulee kauhee ikävä Nykkii ja koko paikkaa.. aaaaah... voisi kyl sinneppäin taas matkustella,heti kun rahapussi antaa periksi..




tunnelma kynttilöitä



ja janin upee telkkari: