lauantai 27. helmikuuta 2010

hipe hei !!

voi hitsi kun on monta päivää nyt kulunut täs viimeisestä blogi kirjoituksesta... huh..
Oon ollut niin paljon töissä ja piti vähän suunnitella poikaystävän synttäreitä ja lahjan tekemisessäkin meni todella paljon aikaa..
Oikeesti ,sitä kun mietti ja mietti useita viikkoja ja kuukausia mitä se toinen toivoo syntymäpäivälahjaksi... yritin miettii mitä Jani tarvitsi ja oliko se asia hyödyllinen... yritin muutaman kerran kysäistä et: " mitä sä toivot synttärilahjaksi?" niin vastaus oli vaan" emmä tiiä".. jaa.. mitä tosta voisi sit päätellä.. huh.. Yritin miettii et,noh joku kenkä pari ehkä ?
mutta sit katoin meidän vaatekomeroo ja siel koristi muutamat kymmenet parit Niken force lenkkareita.. joten sen idean skippasin,kävin sitten itäkeskuksen tatuointi paikassa kyselee hintatietoja,niin joo ihan hintava se oli...ei se haittaa,mutta aikaa sai vasta heinäkuun loppupuolella..eli senkin sai unohtaa.... mitä sitä oikeesti voi ostaa toiselle lahjaksi,jolla on melkein kaikki mitä on..

Sitten sain idean.
Itseasiassa tää idea syntyi kun mentiin joskus aikoinaan Janin kanssa kattoo se UP elokuva eli kohti korkeuksia elokuvan..eli ne jotka ovat nähneet sen ,niin tiiätte .. =)
Kaivoin meidän molempien läppäreistä meistä kaaaaaikki yhteiskuvat vuosien takaa.. trust me.. niitä kuvia oli yli 200 ja vanhin kuva oli 2004 vuodelta kun me ekan kerran tutustuttiin toisiimme.. oli niin hauskaa kattoo ne kaikki vanhat kuvat, ne muistot,ne matkat ja se miten vuosien varrella ollaan muututtu..

Tein niistä muutamista sadasta kuvan yhden kirjan ,joka kertoo miten me Janin kanssa tavattiin,kaikki ne vanhat 2004 vuoden teksti viestit Janilta mulle.. tähän aikaan asti.. miettikääpä miten kauan siinä meni... TODELLA kauan.. mutta oli se sen arvoinen ja Jani tykkäsi todella paljon.
Me deittailtiin joskus 2004 jouluna ja muutaman kuukauden se kesti,sitten se vaan loppu kesken..ei nähty ,ei pidetty yhteyttä.. ei mitään.. ja nyt 2008 neljä vuotta sen jälkeen me löydettiin toisemme ja tässä me ollaan... kohtalo =D

Tän näköinen se kirja on:






Ihan ensimmäisiä kuvia meistä vm.2004

Silloin kun oltiin nuoria,laihoja ja kauniita,... hahaha =D


Meidän ensimmäinen matka johonki... matkakohde täs taisi olla Egypti.

Torstaina oli Janin synttärit,niin tein hyvää ruokaa ja annoin tän kirjan silloin janille ja lupasin sit sponssaa tatskan heti kun vaan tietää kuvan. =)
Sitten mentiin myöhemmin illalla kattoo Ystävänpäivä elokuva joka oli tosi hyvä,romanttinen ja hauska.. ja loppu illan oltiin kotona ja meidän piti pelata Guitar heroesii,mut molemmilla oli öitä seuraavana päivänä,niin oltiin vaan sitten rauhallisesti loppuillan kotona..
Kierreltiin me joo keskustassa kun oli niin nätti ilma..

Torstain ulko asu oli tämmöinen:



Farkkupaita: H&M
valkoinen paita: H&M
Housut: Macy
simppelii mutta tykkään


Ja tää oli kokopäivän ilme.. sen takia kun Jani sai silloin nakittaa mua kokopäivän..no joo ihan ookoo kun toisella oli syndet.. onneks niitäkin päiviä on kerran vuodessa..ei tartte kun kerran vuodessa totella toista..=D



Perjantai ulkoasu oli tämmöinen:







Cowboy bootcut jeans: Zara
Valkoinen paita: Zara
keltainen toppi: H&M
vyö: Second hand

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)