torstai 4. helmikuuta 2010

Jee vihdoinkin !

Klo: 09.00 aamulla pim pom.. ovi kello soi... oli vähän kiukku päällä.. kuka kehtaa häiritä mun kauneus unia.. =D Raahauduin sit ovelle ja kas kas.. sinihaalarinen mies odotti oven takana.. Talonmies.. =D Eka lause mikä tuli hänen suusta oli.. "Tulin laittaa nää nimet oveen" Hip hei HURRAAAAA =DDDD meidän sukunimet tulee ovelle vihdoinkin.. Jee... =DDD



Meidän sukunimet on ovessa jee...
Hahahahah.. huomasin just äsken vasta että Janin sukunimestä puuttuu yksi kirjain.. =D Sen saa kun haluaa oman sukunimensä ensiksi oveen... ehkäpä talonmies oli viel aamuhomeessa... pitää soittaa huomenna ja sanoo siitä..



My breakfast:



Muutama paistettua kananmunaa... paistetaan niin että keltuainen jää vähän ra´aksi..mutta molemmilta puolilta paistetaan..


Soijaa ja Chiliä... ehkäpä pidätte mua outona,but i like spicy things.. Aasialaiset ystäväiset tiiätte varmaan tän systeemin... Soija antaa vähän makua ja chili tulisuutta. Näitä tuotteita saa etnisistä kaupoista ja hakanniemestä.


ja muutama leipää sivulle niin Voila ! en käytä voita leivänpäälle vaan dippaan sen tohon keltuaiseen,siksi haluan sen keltuaisen pitää vähän raakana.. protskuu protskuu.. sitten jaksaa päivään asti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)