maanantai 1. helmikuuta 2010

muutto

ja taas sitä mennään,pakkailua ja purkaamista ja sitä kantamista..
Eka mulla oli aamulla töitä klo: 10.00 - 18.00 asti töitä,siitä suoraan lähtö IKEAan ja ostettiin sieltä sitten iso peili ,lamppu,verhot ja muuta pientä krääsää... Sänky saatiin ja se on iso ja muhkea tykkään =) Sohvankin piti tulla tänään,mutta sitä ei ollut varastossa elikkä vähän niinku turha reissu Espooseen oli..
Vitsi keli ei ollut mitenkään parhaammasta päästä,satoi niin paljon lunta ettei kun ajo autolla nähnyt mitään eteen ja se tuulen määrä HUH ! Ei mikään ihanne keli muuttopäivälle.. Sais se lumisadekkin jo loppua.. joulu meni jo !


Näin kivaa se oli aluksi,mutta sitten kun aloi purkailla niitä tavaran ,määrää.. laatikoita,kasseja toiseen..niin pikku hiljaa itse alkaa siitä väsyä..



Onneksi ei oltu kahestaan vaan muuttamassa vaan Janin ihanat vanhemmat oli mukana auttamassa ja mun Iskä kans.. suurkiitokset kuuluu heille,ilman heitä ei oltais vieläkään saatu tavaroita tänne taloon..
Huomenna kootaan TV-taso ja sitten odotellaan et saadaan noi meidän sohvat... pliiiiiis tulkaa jooko nopeesti... =S
Ja pientä sälää vielä puuttuu,huomenna alan asentaa lamput ja meen ostaa lisää verhoja ja muita juttuja...

Mutta ihanaa tässä asunnossa on.. VAATEKOMERO !!! okei se väri ei ole mikään kauheen kivannäköinen,mutta se on massiivinen,tilava ja meidän molempien vaatteet mahtuu samaan kaappiin... miiiii like it !



"Helloouuu babieeees,where have u beeeeen? " ihanaa saada mun melkeen kaikki kengät ja vaatteet ... puolet tosiaankin on vielä mun vanhassa kämpässä... vitsi kun on paljon tavaraa... voisi tehä jokupäivä inventaarion kaappiin ja antaa eteenpäin mun vaatteet ja kengät... vitsi kun olisi pikkusisko niin voisi vaan antaa suoraan hänelle... tai sitten odotan kesään ja myyn kirpputorilla ne.. jOOOOOH !! =DDD

mun yölliset hömöily hetket,kun uni ei maistu ja IKEAN kuvasto kädessä... on niin paljon kaikkea mitä haluaisi... !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)