torstai 18. helmikuuta 2010

what a sunny day !!!



Ihana aamu,ihana auringon paiste ja ihanaa ..sohvan pitäisi tulla kohta.
Nukuin tänään toooosi pitkään,menin eilenkin siinä 23.00 jälkeen nukkumaan ja heräsin siinä klo:11.00 aikoihin eli kellon ympäri suunnilleen vedin.. =D
Nyt tässä odottelen että meidän kauan odotettu sohva tulee tänne kotiin.. pitäisi kyllä kohta olla täällä.. muuten leena ja jani suuttuu.. murrr..

Suomi voitti eilen jääkiekossa venäjän 5-1,tosi hieno juttu !
Mähän en kyllä yhtään seuraa urheilua,paitsi poikaystävän jalkapallo matsit ja sitten jos suomi on päässyt Finaali otteluun,niin niitä mä voin seurata.. mutta en muuten..
Viime kesä meni taas aika paljon jalkapallon parissa ja silloin vietin mun kesänkin Pietarsaaressa ,kun silloin Jani pelasi Ff Jarossa.. ihan kiva pikkuinen kesä kaupunki se on. Nyt taas pääsen seuraamaan Jania helsingissä Viikkareitten seurassa.



Home is where ur story begins.. <3

Wohooooo.. sain just puhelin soiton että sohva saapuu 15 min päästä.. ou jee ou jee.. =D

Tässä olisi muutamia kuvia kodista:


Tää hyllyn ei pitänyt alunperin olla näin,alun perin noi isot laatikot olisi pitänyt porata seinään kiinni,mutta ihan turvallisuuden vuoksi jätettiin ne palat päällekkäin ja kävin sitten erikseen ostamassa noi laudat ja janin iskä porasi seinään kiinni,ihan kivannäköinen siitä tuli loppujen lopuksi ja noi pienet valot,jotka ei näy tossa kuvassa .

Vähän lamppuja:







Ostettiin tää taulu,koska tää taulu muistuttaa meidän Nykin reissua ja aina kun katon sitä tauluu,niin tulee kauhee ikävä Nykkii ja koko paikkaa.. aaaaah... voisi kyl sinneppäin taas matkustella,heti kun rahapussi antaa periksi..




tunnelma kynttilöitä



ja janin upee telkkari:


1 kommentti:

  1. mistä tuo kolmas valkoinen pallo lamppu on peräisin?

    VastaaPoista

voi kommentoida =)