maanantai 8. helmikuuta 2010

Viikonloppu

Viikon loppu meni todella nopeasti ,niin kuin ne yleensäkin menee..
On ollut kauhean kiirrus hela weekend ,työ paikan 9 vuotis synttärit ja Sunnuntaina väsymys ja laiskuus... Lazy Sunday.. kävinhän mä nyt Ikeassa ostamassa lamppuja muutaman kappaleen,laseja kun meillähän ei tosiaankaan ollut niitä.. =D juotiin ihan ghetto laseista (muovi lasit) tää koko viikko,kun ei kumpikaan vaan kerinnyt käydä ostaa missäkään vaiheessa tarvikkeita.. ja noi pikku ostoksethan jäi mun käsiin,kun Jani on pessyt kätensä koko sisustushommasta kokonaan .. ja muita keittöväline ostoksia tein.

Tää meidän kämppä ei ole lähellekkään vielä valmis. Puolillaan ollaan,heti kun saadaan se sohva niin tää alkaa ehkä näyttääkin asuinkelvolliselta.. HEH =D milloin tää loppuu? Sanoin jo Janille et" jos me muutetaan pois tästä kämpästä,niin muutetaan jooko johonki valmiiksi kalustettuun kämppään ? "

Mutta tässä tulee muutamia kuvia viikonlopusta.

Lauantai:


Jani lähti heittää mut töihin..

Aluksi kun saavuin työpaikalle niin oli jo täysi touhu päällä.. Kylli täti oli leiponnut Svenin ja Airen voimalla UPEAN ja Maukkaan kakun.. kakku oli uskomattoman hyvää ei ollut liian makeaa tai kuivaa... kakkuhan koostu kekseistä,sitruuna ja kaakao rahkasta ,kermasta,likööristä.. (vähän kostuteltiin pohjaa) kahvista jne... lopuista raaka-aineesta en muista ..se jääköön salasiuudeksi.. ja sitä kakkua meni todella nopeasti..


Kylli täti työntouhussa.


Voila itse kakku


Mun iso mies ! Eli Sven yhteisiä työvuosia meillä on ollut öööö 4 vuotta ! Ihana työkaveri !

Bändi joka oli myös mahtava ja nostatti tunnelmat kattoon laulamalla Cover biisei ja myös omia biiseja.. KIIVA on bändin nimi.. ihana Mia..


Ilta meni sitten nopeasti..vieraille tarjottiin juotavaa ,syötävää,hyvää musiikkia ja palvelua.

Ihanat siskokset Emppu ja Omppu..


Kiireinen ilta oli,mutta hauskaa ... yö myöhäänhän me työtekijät päästiin,siinä puol kolmen aikoihin.. voi kyllä sanoa että sen illan jälkeen olin niin väsynyt ja jalkoja särki.. mutta Hauskaa oli !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)