torstai 18. maaliskuuta 2010

eilinen sushi,bilis ja ystävät

mahtava päivä eilinen oli,aurinkoa oli ja nahkatakki päällä olin...
pitkästä aikaa pääsin hengailee ystävien kanssa shoppaillen ja käytiinhän me sushillaki... nam. =D siihen ruokalajiin ei voi ikinä kyllästyä.. ever ! vaikka onhan mulla viel paaaaljon opittavaa ja totuttelemista raakojen kalojen syömisessä.. sain joskus 6 vuotiaana kalasta kauhee allergiareaktion,ISOJA kutisevii paiseita ympärikehoa... grrrrr... sen jälkeen en oo uskaltanut syödä mitään kalaa ollenkaan... nyt viime vuoden loppupuolella oon taas pikkuhiljaa yrittänyt syödä kalaa.. ja aaah..ai että kun maistuu hyvälle ! paistetut muikut ja silakat... yammyyy... ja ravut.. uuuh... vitsi..alkaa kuola valua,kun aatteelen Lauttasaaressa sijaitseva kiinalauinen ravintola ja niitten superherkku..tulisii rapuja... slurps !

meidän piti olla ostamatta mitään tarpeetonta tavaraa ...nooh mitä siinä kävikään.. ostin hennesiltä vaalean lyhyen beesi nahkatakin 10€ alesta,poikaystävälle yllätin ihka uusilla kengillä..


aattelin palkita hänet ahkeralla duuninteolla . Jani oli niiiiiin iloinen et ei millään meinannut housuissa pysyä kun sai tän laatikon... pitää vaan käydä vaihtaa kun ostin numeron liian isot... mut tykkäsi kummiski.. =)

käytiin sitten Sokoksen 3 plus 1 päivillä... kaikkee oli tarjolla ja alessa,mutta emmä oikeesti löytänyt mitään... muutama meikkikynä tarttu mukaan ja fitness patukoita.. thats it. hyvä niin. =) kaverille taas tarttu kaikkee mukaan Tresemme shampoot ja hoitoaineet oli 6,90 kpl. 900ml.. eli isot purkit lähti mukaan.. ja muutamii huulikiiltoja..
tämän jälkeen mentiin syömään Sushii mitä olin himoinnut koko päivän.
WTC rakennuksessa 2 krs. sijaitseva Sushi miniravintola... pieni paikka mutta ihan mukava Ichi
sushi bar.




Thuy ja itseasiassa meidän ystävät soitti just Vietnamista meille... kaverit lähti viime sunnuntaina sinne ja on kolme viikkoo siellä.. puhelusta ei oikein saanut välilläå mitään,kun tytöt oli muutaman promillen huppelissa..ainoastaan kuulu et: täällä on niiiiin kuuma,niin kostee ilma... niiiiin kivaaa... väsyttää.. sammun kohta ! " hahah =D




sitten tän jälkeenhän me sit innostuttiin lähtee shoppailee.. koluttiin kaikki Gina Tricot,hennesit,accessorie kaupat ja Forumin kaupat läpi... mä sentään osasin hillitä itseni shoppailussa,mutta Thuy osti vähän enmmän kuin piti,mutta halvalla =) "mä en leena lähe sun kaa shoppailee enään,shoppaan aina liikaa kun pyörin sun kanssa" hahaha..noin sano Thuy mulle... must on kivaa shoppailla,ihanaa stressin poistoo..

sitten mentiin pelaa bilistä tikkurikan merlottiin... paikka on ihan kiva bilispaikka,missä voi toki pelata pokerii yms... itse en tykkää pelaa uhkapelejä..ehkä joskus muutaman lantin voin laittaa koneeseen,mut se riittää mulle.

Merlot:



Tan bilis master.. tai luulee olevansa. =D


Thuy


mä yritän näyttää et osaan pelata bilistä,mut tosi asiahan on et olin aika SURKEA pelaa bilistä. =D


tyydyin sit olee pelkästään biliskepin pitäjänä.


Cafu

pojilla oli matsi et se joka hävii niin joutuu punnertaa... ?? öö en muista monta kertaa oisko 50?


Lellun ja Thuyn middnight snacks moment:


siellä sit syötiin toastereit.



sit kello näytti jo puoltayötä ja suunnattiin kotio päin.. semmoinen hauska päivä oli.. =)
nyt vaan oottelen tota vkl,kun on mahdollisuus päästä viettää vkl iltaa.. med ystävät.. =DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)