perjantai 19. maaliskuuta 2010

perjantai

huiii.. vitsi kun viikko on mennyt nopeesti ja nyt on perjantai. sää oli tänään aika lämmin ,mutta loppuillasta alko sataa räntää taivaalta..
Hyvä mieli mulla oli tänään töissä,kun tiesi että yksi työpäivä on takana ,tai oikeastaan viides ja kun huomenna jaksaa vielä ,niin koittaa ansaittu vapaapäivä.. ja ehkä mun hyvämieli johtuu siitä että mulla oli aamuvuoroja pe ja la.. niin illalle jää vielä aikaa viettää poikaystävän kanssa tai ystävien kanssa..

eilinen torstai päivä taas meni laiskoten.. nukuin todella pitkään ja kauan... nukuin ihan oikeasti joku kellon ympäri 12h.. ihme kun olo olikin semmoinen laiska ja ei huvita tehä mitään.. työpäiväkin meni siinä yövuorossa,joten vaatetus ei ollut kummoinen.. perus raitapaita ja farkut ja tossut jalkaan.




tää on ihan hyvä perusvaatetus,toimii kuin toimii joka säällä.. paita Gina tricot alesta 4,90 ja housut American Eagle. yöllä kun tuun yleisillä kotiin niin turvaudun aina mataliin tossuihin,juuri sen takia jos pelottaa yöllä kulkea,niin voi juosta kotiin. =D pelkään pimeetä..

mutta siirrytään tähän päivään eli perjantaihin.
käytiin sitten mun kaverin työpaikalla Intersportissa vaihtamassa kenkiä.. ne kengät mitä ostin Janille oli pikkasen liian isot... käytiin kattoo,niin kokoja ei ollut enään.. höh =( ostettiin sitten pohjalliset et ne euttaa vähän tukemaan jalkaa kengis... onneksi ne auttoi.. ei tarvinnut palauttaa kenkiä.. varsinkin silloin kun toinen tykkää kengästä tosi paljon.. =)

tänään mä olin tän näköinen..


Liivi h&M
Takki Vila
Sininen kauluspaita H&M
legginssit Gina Tricot
kengät Dinsko
ja mun lilla myy kampaus.. =)

mentiin sitten kiertelee keskustaa..
käytiin Forumin hintasirkuksessa..eipä oikeastaan tarttunut mitään muuta kun Biancosta aurinkolasit,minkä näätte myöhemmin ja muutama meikkikynä henkasta ja maukasta.
Käytiin sitten syömässä Forumin alakerrassa olevassa Manhattanissa,siellä on nyt tarjouksessa kaksi pippuripihviä yhen hinnalle,eli 9,70... ja oli aika nam... varsinkin kun en oo ehtinyt syödä mitään aamupäivällä... joka ei ole hyvä juttu..





ja aivan ihana iloinen tarjoila meillä oli.. mr.nice guy !


ruuan jälkeen mentiin sitten viettää ihan perus perjantai-iltaa... elokuviin.. =)
Mentiin kattoo tää uusi Matt Damonin elokuva Green Zone ,joka perustuu sota elokuvaan irakin ja jenkkien väliseen sotaan.. oli OIKEESTI yber hyvä ja mielenkiintoinen elokuva,siinä piti ajatella ja jännittää et "mitä nyt tapahtuu,älä mee sinne !! " jne..


loistava suoritus Matt Damonilta =)


mutta nyt nukkumaan,huomenna on vielä aamulla työpäivä ja sitten ehkäpä illanviettoon johonki,sunnuntai menee anoppilassa ja pesukoneen hakureissussa ja Ikeassa.. jaa jaa... hmmm... kaikkee sitä pitää ehtiikin tehä.. jippii huomenna on kyl luvattu lämpönen sää.. sooo..talvitakit hip hei.. naulakkoon ,kesä takit päälle.. =)
hyviä öitä,nukkukaa hyvin tai viettäkää mukavaa perjantai iltaa.. pusss <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)