perjantai 5. maaliskuuta 2010

perjantai

heeeeij !

Tänään sitten nukuin pitkään ,heräsin siinä puol yhentoista aikoihin.. ihan hyvä vaan,muuten päivä menisi hukkaan.. yksitoista on loistava aika nousta sängystä.
Jatkoin sitten heti aamulla mun eilisä maalaushommia,nyt alkoi toisen kerroksen vuoro...niistä tulee hiaaaanot... ei mennyt turhaan rahaa.. kaapit saatiin siskolta ja maalit maksoi 30€ plus pensselit samaan syssyyn... samanlaiset kaapistot värien kanssa olisi maksanut 160€ eli triplasti säästyttiin tai enemmänki ! =D
Jania harmittaa kun ei oo päässyt maalaa ollenkaan kaappia,se tekee niin pitkiä vuoroja ja mulla on aikaa niin miksipä ei... ja se on oikeesti rauhoittavaa hommaa... vähän pensselin kanssa sivelet edestakaisin et huolehdit et joka kolo ja kulma on maalissa.... khehehe... kind of weird... i know but thats me.. =)

ja ooh laa laa.. mikä sää !!!
Aurinko paistaa ja meidän mittari näyttää et olis plus 5 astetta,mutta vähän epäilen kun arska paistaa just siihen mittariin.. kovaa vauhtii kummiskin kesään ollaan menossa ja sit voi heittää talviturkki varastoon.. oooh.. odotan jo niitä bikini helle säitä...

mun tukka on vieläkin kiharalla.. i love it.. ! so carrie Bradshaw ... siis oon oikeesti miettinyt kiharia tukkia itelleen toooosi kauan..ne olis niin helppo hoitaa,kampauskin hoituis helpolla ja ne on jännät ja sähäkkäät..







kerroin mun hiusideasta mun luotto kampaajalle Janille.. ilme vaan oli tämmöinen =O eli ööö..voin siitä tulkita ainaskin sen että,kun mun hiuksii on vaalennettu aika runsaasti ja jos me väsättäisi kiharoita niin tukkaa tippuisi aika paljon ja annetaan niitten eka vähän palautuu normaaliin kuntoon ,sitten voidaan harkita uuestaan.. sitä sitten odotellessaan..


Eilisestä kauppareissusta tarttu mukaan:

ihana läpikuultava villapaita Gina tricot

ja ylläri ylläri taas liituraitaa




kummatkin on kevyitä vaatekappaleita ja niitten kanssa on helppo yhdistellä asusteita ja muita juttuja..

ja niin eilen tuli se RACHEL ZOE PROJECT eka jakso,eli tää kyseinen henkilö stailaa julkkiksia ja kaikki muodista hän tietää kaiken.. olisi kyl kiva kokeilla olla päivän kyseisen tai jonkun brändin assistenttina ,saisi tietää minkälaista se olisi.. ekan jakson jälkeen niin hurjaltahan se näyttää,pitää olla kova työntekijä joka omaa kovaa kuorta,osaa ottaa negatiiviset kommentit vastaan ja eikä luovuta !





tuun varmasti jatkossakin seuraamaan tätä sarjaa,koska itselläni vielä on hakusessa oma tyyli,ehkä tämän ohjelman kautta löydän sen oman tyylilyylin..

aurinkoista päivää kaikille,nauttikaa arskasta !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)