torstai 4. maaliskuuta 2010

kawabungaa... kikkarapää tulee!!

Heeeii...
Oon täs jo aamu ysistä herännyt ja pirtee olo on vieläkin,vaikka niin aikasin jo nousin sängystä . Musta on tullut vanha ! vapaapäivinä herään jo ennen ysiä,silloin kun on vapaata niin pitäisi nukkua pitkään ja kaaaaauan.. olla tekemättä mitään... mutta meikäläinen heräsi jo ennen yheksään ja lähin heti maalaushommin.. pensseli käteen ja mars !


Tässä oli tää projekti... kaks tällaista pitäis maalaa tummiksi... vähän jänskätti kun en oo ikinä maalannut mitään huonekaluja.. niin tää oli ihka ensimmäinen.. nonnih eiku sutimaan vaan.

Well done leena ! ja lopputulos oli sit tämmöinen,nyt annetaan kuivua ja maalaan toisen maalikerroksen noooooin.. 16 h päästä..joten muru pienet laatikot,kuivukaa nopeesti niin saadaan teidät kuntoon ja omille paikoille.


ja kun mulla vielä tänään on vapaata,niin halusin jotain erillaista mun hiuksiin... mulla on aina hiukset kiinni duunissa ja muuten suorat hiukset,niin aattelin räväyttää ja laittaa pikkukiharoita hiuksiin..
pidin yön yli kahella ranskanletillä,ja parhaiten saat ennen nukkumamenoa,niin meet suihkuun kastelee hiukset ,tämän jälkeen kuivaat hiukset föönillä ,et ei niin kuivaksi et jää vähän sitä kosteutta hiuksiin,et se yön aikana saa sitä kiharaa hiuksiin..



ja aamulla hiukset on tämmöinen




tadaaaa..

sitten kannattaa viimeistellä hiukset lakalla ja kiiltosuihkeella ,että kiharat kestää ainaskin ne muutaman päivän =D

päivän asu on flowerpower:



paita on Vilasta
alla oleva paita aeropostale
housut macy... nää on ihan mun lemppari housut kun ne istuu niin hyvin

ja vähän accessories


käsikoru lindexiltä


sormukset henkasta ja maukasta

nyt lähen mamman kanssa kampinhulinapäiville,jos löytyis jotain kivaa ja halvalla ja meen vähän silmäilee uutta kameraa itelleni,haaveena olis saada joku digijärkkäri.. mut niin ne maksaa aika paljon.. jospa alkais toivoo jo nyt joulupukilta tai synttärilahjaks.. khihihi... oon ollut kiltti =D

mut kivaa päivää teille kaikille,illalla nähdään reality tv:n parissa.. hipsuli hei !

niin joo.. Ashley Cole on ihan tyhmä.. niin kaunis vaimo vierellään ja urallansa pinnalla nyt.. ja tämä surkimus menee pettää häntä toistamiseen... aijai...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)