sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Sunnuntai kävelyä Helsinki Cityssä

Vapaapäivä koitti tänään mulle.. jes !! ei tarvinnut olla koko päivän taaaaas töissä =D
no ei.
Herättiin siina kympin aikoihin aamulla katoin ulos... nööööööööy... Luntaa sataa taivaalta.. kiitti joo hei ! Riittää jo toi lumen tulo,sitä aurinkoo saisi tulla enemmän..eiköhän sitä luntaa oo jo tarpeeksi maassa..
Tarkoitus tänään oli käydä hakemassa pesukonetta meille keskustasta,mutta se on liian iso meidän autoon ja mun voimilla..nou nou... ihan liian painava.. höh..

lähettiin sitten keskustaan pyörii,oli kivaa pitkästä aikaa pyörii keskustassa,oikeastaan aurinkolaseja mentiin metsästää ja Ray banit olis kyse


mutta kun kokeilin niitä,niin ne ei oikein istunut mun naamalle yhtään.. ? voi hitsi..
niitä on niin erin värisinä ja mallina,ehkä se malli vaan oli väärä.. höh. pitää ,pitää silmät auki jospa löytyis jotkut ray banit mulle.

joo mulla oli ehkä väärä vaatetus tän päivän ilmalle,vaikka mittari näyttikin sitä -3 mutta tuuli niiiiiiin paljon ja mulla oli nahkatakki päällä,oli niin kylmä et oli pakko hakee Robertista kaakao itelleen




sitten mentiin vähän kiertelee kaupoissa,käytiin Stockan onewaylla kattelee Janille noit5a Abercrombien vaattita jotka ovat rantautuneet suomeenki.. wuhuuu.. =D ja halpoja ne on täälläkin,niitä vaan ei ollut kun muutama hassu vaatetta vaan,eli varmaankin kesällä alkaa olla enemmän niitä sitte.


Hey DUDE ! its oneway ..

käytiin me munki kaupoissa..khehehe..





ja tänäänku oli "miestenpäivä"

"Internetissä muistutetaan ensi sunnuntaina odottavasta vuotuisesta "Steak and blowjob" -päivästä.

Juhlapäivän periaate on hyvin yksinkertainen ja yksipuolinen. Ensi sunnuntaina Steak and blowjob -päivään osallistuvien pariskuntien naisten pitää tarjota miehelleen suuseksiä ja pihvi.

S&BJ-Facebook-ryhmässä kerrotaan, että päivän ideana on tarjota vastine ystävänpäivälle, jolloin miehet perinteisesti ostavat naisille jonkin hienon lahjan. Miesten vastine on siis yksinkertainen, vain pihvi ja suihinotto, ei muuta.

Melkoisen karski juhlapäivä siis, mutta Facebookin perusteella löytänyt omat kannattajansa – varmasti lähinnä miesten joukosta."

hohooh... vein sit Janin Amarilloon syömään:








ja nää ruuat oli aika namiii.. mutta myös semmoisen" Hyvästit kesäkunnolle" hahaha xD
Jani oli tyytyväinen ja minä.. pihvin sai ,loppuosasta.. jaa..... siinäpä mietittävää teille ..

Mahtava päivä tänään oli =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)