torstai 25. maaliskuuta 2010

Hurt locker

nonnih.. eilen sitten katottiin tää Hurt locker elokkuva ,joka voitti Oscar gaalassa monta pystiä... ja Hyvä elokuva oli. ! palkinnot meni ihahn oikeelle tuottajalle,joka oli itseasiassa ensimmäinen Nais tuottaja joka on voittanut palkinnnon.
Elokuva kertoo pomminpurkaaja erikois ryhmästä,jotka purkaavat pommeja irakissa,autopommeja ,ihmispommeja yms.. alku oli vähän sekava kun kamera pomppi aika paljon siellä sun täällä,niin oli vähän vaikeuksia saada selkoo et missä mennään.. mutta mitä enemmän elokuvaa oli mennyt,niin sitä jänskemmäksi se meni.. ja miten hurjaa ja kamalaa siellä sodassa on.. ihan kamalaa.. =( sitä ite miettii että miten ne kaikki asukkaat pystyvät elää kaiken pelon ja vaaran keskellä.. todella paljon katupommeja ja itsemurhapommeja,missään ei ole turvallista ja pako paikkaa ei ole.. =/
pienellä budjetilla elokuvaahan on tehty ,mutta hyvin on kuvattu.. so aploodit tuottajalle ja ohjaajalle.. !! =D

öööömh... niin.. eilisen kaupungin reissun jälkeen ,kun saavuin kotiin.. niin tää yks pakotti mut mukaan lähtee vuokraa sitä elokuvaa.. olin niiiiiin rätti väsynyt.. kellokin oli vasta puol kaheksan illalla.. jos oisin pistänyt silmät kii niin olisin aika varmasti nukkunut koko illan.. =) Eli hyvä vaan et pääsi vähän ulkoilee..
ja näissä vetimissä lähin sitten ulos.. hahahah.. aina ei tarvitse olla tip top..



ja sitten kun päästiin makuuniin... oijoi .. silmät vaan kirkastu NAMIIII !!


ja meijän piti tosiaankin lähtee vaan vuokraa elokuvaa,niin kaks kassillista kummiskin tarttu mukaan sieltä tavaraa..


ja pussien sisältö oli:
Sipsi pussi plus dippi ja kermaviili,puolentoista litran fanta,kolme karkkipussii ja elokuva.. aika possuja ollaan =D




nam..

2 kommenttia:

  1. Huono leffa. Irrallisia kohtauksia Toimis paremmin sarjana. Tää on ehkä luetuin loki. Varmaan kova loki kinuskipiireissä?

    VastaaPoista
  2. no joo ..oot kyllä oikeessa siinä elokuvassa,et se pomppi aika paljon.. mutta mielenkiintoinen se oli =D ei kyl olis hullumpi ajatus sarjana,mutta sit se alkaisi muistuttaa 24 sarjaa..
    öööhm.. mä en kyllä tiiä kuka kirjoittaa mun lisäksi blogia,mutta mitä enemmän sitä paremmin eiks niin =DD

    VastaaPoista

voi kommentoida =)